Skin401 Bha Arındırıcı Siyah Nokta Karşıtı Yüz Temizleme Jeli 200ml

299,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  299,90 TL
%10 indirim
2 x  269,91 TL
539,82 TL
%15 indirim
3 x  254,92 TL
764,75 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Skin401 Bha Arındırıcı Siyah Nokta Karşıtı Yüz Temizleme Jeli 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Skin401 Satıcı Ünvanı: FLAVUS ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388142038700001 Vergi Kimlik Numarası: 3881420387
    Bu ürün Skin401 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Skin401 BHA Purify Cleansing Gel 200ml Ürün Açıklaması:İçeriğindeki Salicylic Acid ve Niacinamide Acid cildi yenileyip gözenekleriarındırır. Panthenol sayesinde cildiyatıştırırken, Cadı Fındığı sayesinde sebum dengesini sağlar. Akneyi,sivilceleri ve siyah noktaları gidermeye yardımcı olur. Cildi nemlendirir
  • günboyu ışıltılı, canlı ve aydınlık bir cilt görünümü sağlar. Karma ve Yağlı Ciltlerinkullanımına uygundur. Nasıl Kullanılır?Cilt bakım rutininde sabah ve akşam olmak üzere 2 kere kullanılabilir.Göz çevresi hariç olmak üzere nemli cilde yeterli miktarda ürün daireselhareketlerle masaj yaparak uygulanır. Ardından bol su ile durulanır. Ingredients: Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Lauryl Glucoside, SodiumC14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Salicylic Acid,Niacinamide, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, CaricaPapaya Fruit Extract, Hamamelis Virginiana LeafWater, Camellia Sinensis Leaf Extract, Allantoin, Panthenol, SodiumHyaluronate, Sorbitol, CitricAcid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Tetrasodium Glutamate Diacetate,Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactid Acid, Tetrasodium EDTA,Ethylhexylglycerin.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver