Sioris My Soft Grain Scrub - Peeling 45gr

709,82 TL

Ürün Bilgileri

Sioris My Soft Grain Scrub - Peeling 45gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GlasSkin Co. Satıcı Ünvanı: GLASS SKİN KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396159571200001 Vergi Kimlik Numarası: 3961595712
    Bu ürün GlasSkin Co. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama: Bu yenilikçi peeling, Sioris Cleanse Me Softly Milk Cleaner ile karıştırılmak üzere formüle edilmiştir, ancak taze, nazik ve etkili bir peeling için herhangi bir temizleyici ile karıştırılabilir. Bu %100 doğal, düşük pH formülü, kahverengi pirinç unu, yulaf ve aşırı sebumu kontrol etmeye ve genişlemiş gözeneklere yardımcı olmasıyla bilinen Bishops Weed içermesi nedeniyle cildi daha pürüzsüz ve parlak hissettirecektir. Kuru ve hassas cilde sahip olanlar dahil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur. Nasıl Kullanılır?: Küçük bir miktarı normal temizleyicinizle karıştırın. Hafifçe nemli cilde masaj yapın, göz ve ağız bölgelerinden kaçının ve ılık su ile iyice durulayın. Temiz cildinize haftada 1-2 kez kullanın. Tüm İçerik Listesi: *Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Oryza Sativa (Rice) Powder, Oryza Sativa (Rice) Hull Powder, Houttuynia Cordata Powder, Scutellaria Baicalensis Root Powder, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Pinus Sylvestris Leaf Extract, Propanediol, Pentylene Glycol (* indicates organic farming)

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Form Toz
Geri Bildirim Ver