Sinoz Perfect Purity Yüz Temizleme Yağı 400 Ml

550 TL

Ürün Bilgileri

Sinoz Perfect Purity Yüz Temizleme Yağı 400 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sinoz Satıcı Ünvanı: SİNOZ KOZMETİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0771034980700001 Vergi Kimlik Numarası: 7710349807
    Bu ürün Sinoz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sinoz Perfect Purity Yüz Temizleme Yağı Squalane, E Vitamini ve Avokado Yağının besleyici ve nemlendirici gücü sayesinde cildi temizler 400 ml Sinoz Perfect Purity Yüz Temizleme Yağı, cildiniz için etkili bir formülle günlük yaşam tarzına uygun bir şekilde geliştirildi. Squalane, E Vitamini ve Avokado Yağları birleşimiyle oluşturulan bu özel yağ, yüzündeki makyajı, güneş kremi kalıntılarını, fazla sebumu ve kirlilik izlerini hızlı ve derinlemesine arındırmaya yardımcı olur. Besleyici ve nemlendirici özelliği ile cilt bariyerine zarar vermeden cilt temizliğini hedefler. SinozPerfect Purity Yüz Temizleme Yağı, kolay arınabilir formülü sayesinde cildini kurutmadan veya gerginlik hissi oluşturmadan çevresel etkenlerden arındırmaya destek olur. Cildinin nem bariyerini korurken içeriğindeki değerli yağların yenileyici ve nemlendirici gücünden faydalanarak derinlemesine ve besleyici bir temizlik sağlamasına yardımcı olur. SinozPerfect Purity Yüz Temizleme Yağı ile yoğun bir günün ardından, cildindeki tüm makyajı, fazla yağı ve kiri kolayca temizleyebilirsin. Hem günlük hayatta hem de seyahatlerinde pratik bir şekilde kullanabileceğiniz bu yağ, cildinin ferahlığını ve temizliğini korumana destek olur. Yaşam tarzına uygun, etkili ve uzun ömürlü bir cilt temizleme deneyimi SinozPerfect Purity Yüz Temizleme Yağı’nı tercih edebilirsin. Cildinin ihtiyaç duyduğu özeni ve bakımı sağlamak için her gün kullanabileceğin bu yağ, doğal bir parlaklık ve temizlik hissi sunar. İçindekiler ve Etkileri: Squalane: Nem kaybını önlemeye yardımcı olur ve cildin yumuşamasını sağlar. E Vitamini: Cildin alt ve üst katmanını besleyerek cilt bariyerini güçlendirir ve daha canlı görünmesine destek olur. Avokado Yağı: Cildi besler ve nemlendirir. Kullanım: Az miktarda ürünü yüzünüze dairesel masaj hareketleriyle uygulayın. Makyajın ve kirin çözülmesini gördükten sonra elinize bir miktar su alarak yüzünüze masaj yapmaya devam edin ve yağın süt rengine dönüşmesini sağlayın. Ardından yüzünüzü bol su ile durulayın. İstenilen sıklıkta kullanılabilir. Yüz, göz ve dudak temizliğinde kullanılabilir. Uyarılar: Gözle temas ettirmekten kaçınınız, teması halinde bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde, orijinal ambalajında, oda sıcaklığında muhafaza ediniz. İlaç degildir, kozmetik üründür, haricen kullanılır. Kullanmadan önce bileğinizin iç kısmında test ediniz, 10-15 dk. bekledikten sonra herhangi bir alerjik reaksiyon olmaması halinde yüzünüze uygulayınız. Ürün İçeriği: Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Brassica Campestris Seed Oil , Laureth-4, Polyglyceryl-3 Oleate, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, C13-15 Alkane, Laureth-3, MIPA-Laureth Sulfate, Squalane, Persea Gratissima Oil, Tocopheryl Acetate, Phospholipids, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycolipids, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Aqua, Laureth-7 Citrate, Propylene Glycol , Parfum, PPG-26-Buteth-26.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Yağ
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 250 - 499 ml
  • İçerik E Vitamini
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver