SİNGLE SWORD Pegai 802 Performans 3D Jel Tabanlık

268 TL
Beden: 41-42
43-44
45-46
39-40
41-42
37-38

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SİNGLE SWORD Pegai 802 Performans 3D Jel Tabanlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IŞIK ASKERİ MALZEME Satıcı Ünvanı: MEMİŞ IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1061047492400019 Vergi Kimlik Numarası: 4670217110
    Bu ürün IŞIK ASKERİ MALZEME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayak sağlığına önem verenler silikon asker tabanlığı kullanarak ayak bölgesinde konforlu bir kullanım ve ayak rahatlığı sağlayabilir. Bu ürünler tüm ayakkabı modelleri için özel olarak tasarlanan aktif jel şablonlar bulunur. Bu şablonlar ayağınıza uyumlu hale gelerek yürüme sırasında size gün boyu destek verir. Uzun Yürüyüşler sırasında botlarınızın içinde aldığınız darbelere karşı ayaklarınızın zarar görmesini engeller. Asker botlarının yanı sıra günlük ayakkabı, spor ayakkabı ve düz ayakkabılar ile de kullanabilirsiniz. Uzun süre ayakta çalışanlar için , ayakta durmaya karşı konfor sağlar. Her adımda ayaklarınız için konfor ve rahatlık. Her tür ayakkabı için tasarlanmış aktif jel. Gün boyu uyum sağlar ve destek verirler. Yorgunluk hissini azaltır. Botlar, gündelik ayakkabılar, düz ayakkabılar ve spor ayakkabılar için idealdir. Her adımı tamponlamak için büyük güç gösteren iki tür jel içerir. Ön kısmında işaretli yerlerden kesilerek istenilen ebatta küçültülebilir

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Taban Desteği
  • Materyal Jel
Geri Bildirim Ver