SINGER Singer Dikiş Makinesi İğnesi 90/14 Numara 2020

89 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

SINGER Singer Dikiş Makinesi İğnesi 90/14 Numara 2020

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Silkroad Satıcı Ünvanı: MUHAMMET AHMET AKDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0200489899
    Bu ürün Silkroad tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 'li blister Sınger® 2020 (normal kumaşlar için) Açıklama Standart iğneler, kalınlıkları, Ince ile kalın arasında değişir. 9 (70), 11(80), 14(90) Kumaşın tipi Normal kumaşlarda kullanılır. (ince kumaşlarda 9 ve 11 no'lu Orta kalın kumaşlarda 14 no'lu iğne Tercih edilir.)

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

SINGER TYC00080272624 2020 90/14 Numara Dikiş Makinesi İğnesi

Dikiş makineleri hem profesyonel hem de hobi amaçlı kullanımlar için uygun cihazlardır. Bu makineler, ana fonksiyonlarını bir iğne yardımıyla ipliği kumaşa işleyerek gerçekleştirir. Performans açısından büyük önem taşıyan iğneler, kullanıma bağlı olarak zaman içinde yıpranabilir. Singer dikiş makinesi iğnesi 2020 90/14 numara, böyle durumlarda işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeye devam etmenizi mümkün kılar. Dikiş yapmayı seven herkesin işine fazlasıyla yarayacak olan Singer dikiş makinesi iğnesi 90/14, fonksiyonel yapısı ve kalitesiyle dikkat çeker. El işleriyle uğraşmayı ve dikiş yapmayı seviyorsanız bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Farklı markaların makineleriyle de uyumlu
  • 5 adet iğne
  • Orta kalınlıktaki kumaşlar için ideal yapı

Singer 2020 90/14 Numara Dikiş Makinesi İğnesi Özellikleri

Singer 2020 90/14 Numara Dikiş Makinesi İğnesi Özellikleri

Singer dikiş iğnesi 90/14, beş adet ürün içeren bir paket hâlinde satışa sunulur. Dolayısıyla bu seti sipariş ederek dikiş makinesi iğnelerine yönelik ihtiyacınızı uzun bir süre için giderebilirsiniz. Ürünlerin yapısı, iğnenin; yıprandığı, büküldüğü ya da köreldiği ve bunlara bağlı olarak değiştirilmesinin gerektiği durumlarda, gerekli işlemi pratik şekilde gerçekleştirmenize imkân tanır. Singer 2020 90/14 numara dikiş makinesi iğnesi, gümüş rengindedir. Parlak görünümüyle öne çıkan bu renk, iğneyi dikiş çalışmaları esnasında kolayca takip edebilmenizi sağlar. İğneler, kırmızı renkli ve metal parçaya göre daha kalın olan baş kısımlarından makineye takılır. Gereçlerin uç kısmındaki delik ise ipliğin iğneden kolayca geçmesini sağlayacak şekilde boyutlandırılmıştır. Singer 2020 90/14 numara dikiş makinesi iğnesi, pratik bir kullanım vadeder.

Singer Dikiş Makinesi İğnesi Kullanım Alanları Nasıl?

Singer Dikiş Makinesi İğnesi Kullanım Alanları Nasıl?

Dikiş makinesi iğnelerinin farklı kumaş tiplerine uygunlukları, birtakım numaralar üzerinden ifade edilir. Bu modelin numarası 90/14’tür. Bu tipteki iğnelerin orta kalınlıktaki kumaşlar için ideal olduğu söylenebilir. Singer 90/14 dikiş iğnesini, penye ve çok ince ya da kalın olmayan diğer kumaş tipleriyle kullanabilirsiniz. Dikiş makineleri için geliştirilen iğnelerin farklı cihazlarla uyum sağlayıp sağlamayacağı da sıklıkla merak edilen konuların arasında yer alır. Singer 2020 90/14 numara dikiş makinesi iğnesi, tüm ev tipi cihazlara uyumlu bir üründür. Üstelik bu durum, sadece Singer markalı dikiş makineleri için geçerli değildir. Farklı firmalar tarafından üretilerek piyasaya sürülmüş cihazlar için de Singer 2020 90/14 numara dikiş makinesi iğnesini kullanmanız mümkündür.

Singer 2020 90/14 Numara Dikiş Makinesi İğnesini Kimler Alır?

Dikiş, geniş kitleye hitap eden aktivitelerden bir tanesidir. Bu işlemi kolaylaştıran makinelerle kendi kıyafetlerinizi hazırlayabilir, tekstil grubuna giren pek çok aksesuar yapabilirsiniz. Mevcut ürünleri yeniden düzenlemek için de dikiş makineleri kullanabilir. Söz konusu işlemler, kişisel amaçlar doğrultusunda hobi olarak gerçekleştirilebileceği gibi bu şekilde imal edilen ürünler satılarak kazanç da sağlanabilir. Tüm bu işlemlerin gerçekleştirilebilmesi için dikiş makinesi iğnelerine ihtiyaç duyulur. Bu tür cihazları kullanan herkes, Singer 2020 90/14 numara dikiş makinesi iğnesini satın alabilir. Bu durum, profesyonel ya da amatör, tüm kullanım şekilleri için geçerlidir. Singer dikiş makinesi iğnesi 2020 90/14 numara yorum olarak aldığı pozitif geri dönüşlerle ne denli kaliteli bir ürün olduğunu gözler önüne serer. Eğer siz de kendi tekstil ürünlerinizi tasarlamaktan keyif alıyorsanız bu iğne setini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Trendyol üzerinden söz konusu ürünü hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.