2
Bilim Teknik Mühendislik kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Sincap Kitap Benim Ilk Uzay Kitabım-ne Sorsan Bilir Minik - M. Sacide Kafalı

176,92 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
9.1
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
208,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sincap Kitap Benim Ilk Uzay Kitabım-ne Sorsan Bilir Minik - M. Sacide Kafalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ne Sorsan Bilir Minik - Benim İlk Uzay Kitabım M. Sacide Kafalı / Sincap Kitap Basım Yılı: 2019 Baskı: 1 Sayfa Sayısı: 16 Kağıt Türü: Kitap Kağıdı Ebat: 23,5 x 34 Dil: Türkçe Cilt Durumu: Karton Kapak ISBN-10: 6053050506 Yazar: M. Sacide KafalıNE SORSAN BİLİR MİNİK Uzayı keşfetmek için bilim adamları yıllardır uzay istasyonları kurup Uzaya uydular roketler ve mekikler gönderirler. Güneş Sistemini gezegenleri yıldızları yakından tanımak ister misin? Peki yıldız sistemindeki birbirinden ilginç gök cisimlerinin isimlerini öğrenmek eğlenceli olmaz mı? Dünya'dan uzayı gözlemlemek uzay üssünde çalışan bir bilim insanı olmak ve hatta astronot olup uzaya gitmek ne kadar heyecan vericidir ne dersin? Bu soruların cevapları ve Uzayla ilgili görseller İngilizce karşılıklarıyla birlikte bu kitapta! İngilizce destekli- Resimli Çocuk Ansiklopedisi Okul öncesi müfredatına uygun olarak hazırlanmış NE SORSAN BİLİR MİNİK -İLK UZAY KİTABIM • Çocukların sözcük dağarcığının gelişmesine • Görsel materyalleri okumasına • Nesne ve varlıkları gözlemleyerek öğrenmesine yardımcı oluyor. Uzayla ilgili bilgileri yaşam alanlarında canlı ve renkli görsellerle anlatan resimli çocuk ansiklopedisi sayesinde çocuklar kitabı kendi başına inceleyebilir resimlerle hikâye oluşturabilir sözlük bölümündeki İngilizce destekli gerçek görseller sayesinde gerçek hayat ve yaşam alanları arasında bağ kurabilirler. Okul Öncesi Öğretmeni Ayşe Uzun

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar M. Sacide Kafalı
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sincap Kitap 0001812183001 Benim İlk Uzay Kitabım Ne Sorsan Bilir Minik M. Sacide Kafalı

Sincap Kitap Benim İlk Uzay Kitabım, çocukların merak duygularını kamçılamak ve onların uzay sistemini tanımasına yardımcı olmak üzere yazılmış bir eserdir. Çocuklara yönelik olan kitabın yazım dili ve içerisindeki resimler, miniklerin algı seviyelerine uygundur. Kitap, okul müfredatına uygun olarak hazırlanmış bir eserdir. Sincap Kitap Benim İlk Uzay Kitabım, fiyatıyla da avantajlı bir üründür. Söz konusu eser; çocukların ilgisini çekecek, öğretici bir kitap edinmek isteyenler için uygundur. Siz de çocuğunuz için bu kitabı temin ederek onun zihinsel gelişim sürecini destekleyebilirsiniz.

  • Basım yılı: 2016
  • Boyut: Büyük
  • Tür: Resimli Çocuk Ansiklopedisi

Sincap Kitap Ne Sorsan Bilir Minik Benim İlk Uzay Kitabım Özellikleri

Sincap Kitap Ne Sorsan Bilir Minik Benim İlk Uzay Kitabım Özellikleri

Sincap Kitap Benim İlk Uzay Kitabım, M. Sacide Kafalı tarafından kaleme alınmış bir eserdir. Kitabın toplam sayfa sayısı 16’dır. Türkçe dilinde kaleme alınan Sincap Kitap Benim İlk Uzay Kitabım’ın cildi karton kapaktır. Ürün, İngilizce dil desteğine de sahiptir. Söz konusu kitap, resimli çocuk ansiklopedisi kategorisindedir. Çocukların merak ettikleri konuları, onlara eğlenceli bir şekilde öğretmeyi hedefler. Kitabın kapak kısmı dahi çocukları ilgisini çekmeye yetecek düzeyde renklidir. Sincap Kitap Benim İlk Uzay Kitabım’ın ön yüzünde astronot kıyafetleri içinde bir çocuk bulunur. Bir eli havada olan bu çocuk; gezegenler, yıldızlar, uzay roketi ve uydularla çevrili bir şekilde durur. Kitabın kapak kısmındaki şekillerin ve harflerin renkleri de oldukça dikkat çekicidir. Mavi ve sarı renklerin kontrast oluşturduğu “uzay” kelimesi, kapağın öne çarpan yazısıdır.

Sincap Kitap Ne Sorsan Bilir Benim İlk Uzay Kitabım’ın Konusu Nedir?

Sincap Kitap Benim İlk Uzay Kitabım’ın konusu genel olarak uzaydır. Eserde uzayı keşfetmek amacıyla kurulan istasyonlardan roketlere ve mekiklere kadar birçok konu işlenir. Gök cisimlerinin isimleri de dâhil olmak üzere kitabın içerisinde çocuklara uzayı sevdirecek birçok konu mevcuttur. Sincap Kitap Benim İlk Uzay Kitabım, güneş sistemindeki gezegenler ve yıldızlarla ilgili bilgi verir. Çocuklara dünyadan uzayı gözlemleme fırsatı veren eser, kısa sürede onların favori kitaplarından biri olur. Sincap Kitap Sacide Kafalı Benim İlk Uzay Kitabım, çocukların uzayla ilgili birçok sorusuna renkli ve şirin görsellerle cevap verir. Okul öncesi çocuklara özel olarak hazırlanan müfredatla da uyumlu olan kitap, miniklerin yazılı eserlerle tanışması için idealdir.

Sincap Kitap Minik Benim İlk Uzay Kitabım’ın Faydaları Nelerdir?

Sincap Kitap Benim İlk Uzay Kitabım Ne Sorsan Bilir Minik, birçok avantaj sunar. İngilizce destekli olan kitap, çocukların çok dilli olmaya yatkın oldukları bir dönemde okumaları için idealdir. Bu sayede çocuklar daha okul öncesi dönemde İngilizce kelimelerle, ilgili çekici bir ortamda tanışabilirler. Kitabın öne çıkan faydalarından biri de eserin çocukların sözcük dağarcığının gelişmesine yardımcı olmasıdır. Sincap Kitap Benim İlk Uzay Kitabımla tanışan küçük çocuklar, uzayla ilgili kelimeler ve gezegen isimlerini öğrenebilirler. Küçük çocukların zihinsel uyarıma maruz kalması zekâ gelişimlerine katkıda bulunduğu için kitap, bir hayli faydalıdır. Eser, aynı zamanda çocukların görsel materyalleri okumalarına fırsat tanır. Bu eserle küçük yaşta tanışan çocuklar, nesne ve varlıkları gözlemleme becerisi geliştirebilirler. Böylece etraflarında olup bitenlere karşı daha ilgili ve uyanık olabilirler. Sincap Kitap Benim İlk Uzay Kitabım yorumlarını inceleyerek kullanıcıların ürünle ilgili deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Siz de okul öncesi çağındaki çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunmak isterseniz bu eseri temin edebilirsiniz.