Sinbo SP-5210G Elektrikli Granit Tencere Pizza Tavası 2016ST021175

1.500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sinbo SP-5210G Elektrikli Granit Tencere Pizza Tavası 2016ST021175

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markam Burada Satıcı Ünvanı: KURT HOME ZÜCCACİYE İTHALAT İHRACAT TEMİZLİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0596138858400001 Vergi Kimlik Numarası: 5961388584
    Bu ürün Markam Burada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün 925 Ayar Gümüşten Üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sinbo SP-5210G Elektrikli Granit Tencere Pizza Tavası

Sinbo SP-5210G elektrikli granit tencere pizza tavası evinizin konforunda rahatlıkla tüm tarifleri yapabilmeniz için tasarlanan özel bir üründür. Dilediğiniz malzemelerin yer aldığı enfes pizzaları evinizde yapabilirsiniz. Granit bir yapıda olan ve elektrik yardımı ile ısınan Sinbo pizza tavası fiyatlarıyla da oldukça avantajlıdır. Siz de bu ayrıcalıktan yararlanmak ve ailenize, arkadaşlarınıza çeşitli pizzalar hazırlamak için bu ürüne sahip olabilirsiniz. Yalnızca pizza ile sınırlı kalmayan ürün mısır patlatma, lahmacun, kavurma ve krep gibi yemekleri yapmanız için de oldukça uygundur. Aynı zamanda materyal anlamında da zengin bir seçenektir. Ürünün kapağı cam olup yapışmaz bir yüzeye sahiptir. Böylelikle dilediğiniz tarifi gönül rahatlığı ile uygulayabilirsiniz. Bu özellik sayesinde temizlik problemi yaşamadan pratik olarak hijyen sağlayabilirsiniz.

  • 1200 W güç
  • Yapışmayan pişirme yüzeyi
  • Kırılmaya dayanıklı cam kapak

İşlevsel Sinbo Pizza Tavası Tasarımı

İşlevsel Sinbo Pizza Tavası Tasarımı

Sinbo pizza tavası gövdesi döküm ve yüzeyi grantik olan pratik bir mutfak eşyasıdır. Denemek istediğiniz birçok tarife uygun olan tasarımın yüzeyine herhangi bir malzeme yapışmayacağı için ürün oldukça pratik bir kullanım sunar. Hem yemekler için kolaylık sağlayan hem de tarif sonrası temizliği kısa zamanda yapmanıza yardımcı olan işlevsel bir seçenektir. Sinbo SP-5210G elektrikli granit tencere pizza tavası 2016ST021175 ile siz de mutfağınızda özel tarifler denemenin tadına varabilirsiniz. Hem kendinize hem ailenize hem de sevdiğiniz dostlarınıza hazırlayacağınız özel davet sofralarında kurtarıcınız olacak bir tenceredir. Fiyat anlamında da uygun bir aralıkta olan ürün, sağladığı enerji tasarrufu sayesinde bütçe dostu olur. Siz de Sinbo marka granit tencereye sahip olarak birçok tarifte az enerji harcayabilir, sevdikleriniz için lezzetli yemekler ortaya koyabilirsiniz.

Kullanışlı Sinbo SP-5210G Özellikleri

Kullanışlı Sinbo SP-5210G Özellikleri

Sinbo SP-5210G özellikleri incelendiğinde ürünün oldukça avantajlı bir tencere olduğu görülebilir. 1200 W çalışma gücü ve enerji tasarruf modu sayesinde sık sık tercih edilen özel bir üründür. Aynı zamanda birçok farklı pişirme tekniğine de uyum sağlayan tencere, kırılmaz bir cam kapağa sahiptir. Böylelikle mermer yüzeye düştüğünde ya da mutfak telaşında üzerine herhangi bir eşya çarptığında formunu korur. Geniş pişirme yüzeyinin ölçüsü 32 cm çapa ve 8 cm derinliğe sahip olan tasarım, 260°C’ye kadar ayarlanabilen termostatı sayesinde mutfakta üst düzey bir performans gösterir ve size kolaylık sağlar. Sinbo SP-5210G elektrikli granit tencere pizza tavası fiyatları da ürünün kendi kadar avantajlıdır. Hem satışa sunulduğu fiyat hem de sağladığı enerji tasarrufu sayesinde mutfakta destekçiniz olan bu tasarımı bütçenizi aşmadan satın alabilirsiniz.

Sinbo SP-5210G Pizza Tavası Yorumları

Sinbo SP-5210G Pizza Tavası Yorumları

Sinbo SP-5210G elektrikli granit tencere pizza tavası yorumları, ürünün pek çok müşterinin onayından geçen özel bir dizayna sahip olduğunu gösterir. Siz de pratik bir şekilde hayal ettiğiniz tarifleri hızlıca hayata geçirmek için Sinbo SP-5210G elektrikli granit tencere pizza tavası kullananlar arasına katılabilirsiniz. Eşit ısı dağılımı sayesinde yapacağınız yemeklerin her bir yüzeyinin aynı oranda pişmesini sağlayan ürün ile tam kıvamında lezzetler yakalayabilirsiniz. Mutfakta yardımcınız olan pek çok farklı özelliğe sahip olan ürün, aynı zamanda şık dizaynı ile de dikkat çeker. Granit gövde hem şık görünür hem de darbelere karşı dayanıklıdır. Siz de Sinbo marka pizza tavasını detaylı olarak inceleyebilir, müşteri yorumlarına göz attıktan sonra gönül rahatlığıyla ürünü satın alabilirsiniz. Hem işlevsel hem de görsel olarak sizi memnun edecek olan bu tasarıma Trendyol üzerinden kolayca sahip olabilirsiniz.