8
Buğday Unu kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Sinangil Un 5000 gr

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
143,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sinangil Un 5000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Levent market Satıcı Ünvanı: LEVENT ÖZKÜÇÜKLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5546208026800017 Vergi Kimlik Numarası: 7010214251
    Bu ürün Levent market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Iso 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi'ne sahip olan sinangil unları hijyenik ve güvenilirdir.
  • ülkemizdeki tüketim alışkanlığı düşünülerek ''çok amaçlı un'' olarak adlandırılan sinangil un'u kek, poğaça, ekmek, kurabiye, pandispanya ve çeşitli hamur işi gıdalarda kullanabilirsiniz.
  • ununuzu daha uzun süre kullanmak istiyorsanız paketin ağzı kapalı olacak şekilde serin, kuru ve nem almayan bir yerde muhafaza etmelisiniz.
Geri Bildirim Ver

Sinangil Un 5000 gr

Un çeşitleri, hamur işi malzemeleri arasında yer alır. Yapısı ve bağlayıcı etkisi ile hamur işinden elde edilen yiyeceklerin kalitesini artırır. İnce taneli yapıya sahip ve kabartma oranı yüksek un çeşitleri müşterilerin ilgisini çeker. Sinangil un kaliteli içeriği sayesinde hamura güzel bir kıvam verir. Aynı zamanda ürünlerin gevrek yapısını artırarak lezzetli bir şekilde tüketilebilmesine yardımcı olur. Çok amaçlı kullanım imkanı sayesinde kek, börek ve poğaça gibi birbirinden farklı hamur işi çeşitlerinin yapılmasını kolaylaştırır. Ürün oldukça hijyenik koşullarda üretilir. Böylelikle sağlıklı ve güvenli bir tüketim imkanı sunar. Ürünün içerisinde gluten miktarı yüksek olduğundan ölçülü bir şekilde yiyeceklerinizi hazırlayabilirsiniz. Özenle hazırladığınız poğaça ve tatlılarınızın kıvamını artırarak lezzetli ve keyifli bir tüketim imkanı elde edebilir, tariflerinize enfes bir tat katabilirsiniz.

  • Çok amaçlı kullanım
  • İnce yapı
  • Hijyenik üretim

Çok Amaçlı Kullanım Sunan Sinangil 5000 gr Un

Çok Amaçlı Kullanım Sunan Sinangil 5000 gr Un

Un, çok amaçlı kullanım imkanı sunan yemek malzemelerinden biridir. Ürünlerin lezzetini artıran un çeşitleri hamur işi yapanların tercihlerine göre ön plana çıkar. Ayrıca ekonomik olması açısından tercih edilen ürünün gramajı ve boyutu da oldukça önemlidir. Sinangil un 5000 gr şeklinde satışa sunulur. Böylelikle uzun raf ömrü olur ve sürekli elinizin altında bulunur. Her türlü kek, poğaça, tatlı ve börek tarzı hamur işi çeşitlerini kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Çok amaçlı kullanım imkanı ile ekonomik ve avantajlı bir deneyim elde edebilirsiniz. Ürün kıvamı ile yiyeceklerinize yüksek oranda lezzet katar. Böylelikle tüketim kalitesini artırmaya yardımcı olur. Yüksek su tutma özelliği ile birlikte yemeklerinizin kıvam kazanmasını sağlar. Bununla birlikte içerisine her türlü malzeme eklenebilir. Yumurta yardımıyla hamurun birbirine tutunmasını ve yapışmamasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle yiyeceklerinizi kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

İnce Yapısıyla Dikkat Çeken Sinangil 5000 gr Un

İnce Yapısıyla Dikkat Çeken Sinangil 5000 gr Un

Lezzetli hamur işi çeşitlerinin ortak sırrı, içerisinde kullanılan un çeşidinin ince bir yapıya sahip olmasıdır. Sinangil markası tarafından imal edilen un, oldukça ince bir şekilde üretilir. Bu sayede istediğiniz kıvama ulaşabilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda hazırladığınız karışım kolay bir şekilde yoğrulur. Böylelikle atıştırmalıklarınızı pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Birbirinden değerli tariflerinizi enfes lezzetlerle yapabilirsiniz. Ayrıca gelen kalabalık misafirleriniz için güzel lezzetler hazırlayabilir ve sofranızı donatabilirsiniz. Ürün oldukça uygun fiyata sahiptir. Müşteriler satın almadan önce un fiyatlarına da önem verirler. Siz de ince yapıya sahip bir un satın almak istiyorsanız Sinangil markası tarafından üretilen bu çeşidi tercih edebilirsiniz. Sinangil un 5000 gr fiyatının avantajı sayesinde bütçenizi sarsmadan ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Böylelikle güvenli bir tüketim elde edebilir ve lezzetli tarifler hazırlayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Sinangil 5000 gr Un Yorumları

Bütçe Dostu Sinangil 5000 gr Un Yorumları

Hamur işi yaparken tercih edilen un çeşidi ve markası oldukça önemlidir. Lezzetli tariflerin en başında yer alan un çeşitleri hazırlayacağınız yemeklerin tadını belirler. Sinangil markası tarafından üretilen un oldukça kalitelidir. Gevrek ve yumuşak lezzetlerin yapımında birebirdir. Bu sayede çok amaçlı işlevi ile birçok tarife tat katar. Aynı zamanda ürün hijyenik koşullarda üretilir. Böylelikle tariflerinize güvenli bir dokunuş sunar. Paketlemesi de oldukça kalitelidir. 5000 gramlık özel paketlemesiyle birlikte ürünü herhangi bir kaba boşaltmanıza gerek yoktur. Kuru ve nemden uzak bir alanda muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Birbirinden farklı tavsiyeleri okumak ve müşterilerin deneyimlerinden faydalanmak için alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Trendyol sayesinde Sinangil un 5000 gr yorumlarına ulaşabilir ve aklınıza takılan sorulara kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz. Böylelikle güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.