Sinangil Glutensiz Un 1000 gr

115 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
118,55 TL
5.000 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
8.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sinangil Glutensiz Un 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GURME GLUTENSİZ Satıcı Ünvanı: ADAHAN GAYRİMENKUL VE TURİZM İŞLETMECİLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007057473600010 Vergi Kimlik Numarası: 0070574736
    Bu ürün GURME GLUTENSİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Glutensiz Un 1000gr
Geri Bildirim Ver

Sinangil Glütensiz Un ile Sağlıklı Beslenin

Glütensiz un, protein değeri yüksek olan bir ürün olarak bilinir. Buğdayın bir nevi daha saf halinden üretilir. Bu nedenle buğdayın ve unun öz değerlerini yansıtır. Glütensiz unu birçok markadan bulabilirsiniz. Sinangil glütensiz un 1000 gr ağırlığında, bu konudaki ihtiyacınıza karşılık bulabileceğiniz alternatiflerden biridir. Glütensiz un, özellikle glütensiz ve sağlıklı yaşam tarzını benimseyenler için ideal ürünler arasında yer alır. Bu yaşam biçimi, yani glütensiz beslenme sayesinde sindiriminiz hızlanır ve kilo vermeniz kolaylaşır. Glütensiz ürünler sağlıklı beslenme ve kilo verme dışında özellikle çölyak hastaları için hayati önem taşır. Bu nedenle glütensiz yaşam biçimi onlar için kaçınılmaz hale gelir. Glütensiz beslenmek isterseniz ilk tercih edeceğiniz ürünler arasında Sinangil glütensiz un 1 kg yer alır. Sinangil glütensiz un 1000 gr özellikleri sayesinde her çeşit hamur işini kolaylıkla yapabilmek mümkündür.

  • Birden Fazla Hamur İşi Tarifi
  • Sağlıklı
  • 1 kg

Sinangil Glütensiz Un Özellikleri

Sinangil Glütensiz Un Özellikleri

Glütensiz un, sağlıklı beslenmenin sembol ürünleri arasında yer alır. Başta buğday olmak üzere çeşitli tahılların tüketilmesini engelleyen çölyak hastalığı için son derece büyük önem arz eder. Öyle ki glütensiz un, çölyak hastalarının vazgeçilmez besinlerinin başında gelir. Glütensiz un sayesinde çölyak hastalarının yaşam kalitesi artar. Glütensiz unlar çoğunlukla protein değeri bakımından zengindir. Glütensiz beslenme aynı zamanda sindirim sistemini hızlandırır. Bununla birlikte kilo verme konusunda yardımcı rol üstlenir. Bu nedenle sağlıklı beslenmek isteyenlerle beraber kilo vermek isteyenler de glütensiz una yönelir. Sinangil glütensiz un 1 kg fiyatı da ürün özellikleri ve sağlığa sunmuş olduğu katkı göz önüne alındığında ideal bir fiyat skalasında olduğu söylenir. Sinangil glütensiz un 1000 gr yorumları da ürün hakkından detaylı bilgilere erişmenize ve kullananların deneyimlerine ulaşmanıza yardımcı olur.

Sinangil Glütensiz Un İçeriği

Sinangil Glütensiz Un İçeriği

Sinangil glütensiz un 1000 gr içeriği bakımından zengin özellikler taşır. Ürünün formülü bu bilgiyi verir. Sinangil glütensiz unun bileşeninde mısır nişastası, pirinç unu, şeker, glütensiz kıvam arttırıcılar ve kabartıcılar yer alır. Şeker, yağ, donmuş yağ ve tuz ise en asgari düzeyde formülünde bulunur. Bununla birlikte çinko ve demirin yanı sıra B1 ve B6 vitaminlerine de içeriğinde yer verir. Ürün her açıdan sağlıklı bir bileşen olma özelliği taşır. Bu bakımından sağlık yaşam biçiminde sindirim sisteminizi düzenlemenize ve kilo vermenize ciddi oranda yardımcı olma potansiyeli taşır. Sinangil glütensiz un 1000 gr kullananlar tüm unlu mamul ve hamur işi yapımlarında bu ürünü rahatlıkla tercih edebilir. Siz de sağlıklı ve sindirim dostu bir ürün tercih etmek istiyorsanız kararınızı Sinangil glütensiz undan yana kullanabilirsiniz.

Sinangil Glütensiz Un Fiyatları

Sinangil Glütensiz Un Fiyatları

Sinangil, glütensiz ürünlere yapmış olduğu katkılar ile adından söz ettiren bir marka olarak bilinir. Sinangil markası bu kapsamda 2006 yılından bu yana Çölyakla Yaşam Dernekleri ile iş birliğini ve fikir alışverişini devam ettiren bir pozisyondadır. Marka, dernekler ile devam ettirdiği etkileşim neticesinde glütensiz yaşama destek vermek maksadıyla glütensiz unu üreterek piyasaya sürer. Siz de çölyak hastalığından mustaripseniz sağlıklı yaşamak ya da kilo vermek istiyorsanız S-GU-1kg kodlu glütensiz unu Trendyol’dan kolaylıkla sipariş verip tedarik edebilirsiniz. Sinangil glütensiz unu tercih ederek her çeşit hamur işi yapımında ve unlu mamullerin üretiminde kullanabilirsiniz. Sinangil glütensiz un 1000 gr fiyatı da makul seviyelerde seyreder. Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz unu kullanmış olan diğer kişilerin yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.