Simkar Plastik Kendinden Delikli 16mm 20 Cm Aralıklı 400 Metre Damla Sulama

1.771,42 TL

Ürün Bilgileri

Simkar Plastik Kendinden Delikli 16mm 20 Cm Aralıklı 400 Metre Damla Sulama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SimkarPlastik Satıcı Ünvanı: ŞİMŞEK KARDEŞLER İNŞAAT HAYVANCILIK ORMAN VE TARIM ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0813044437100016 Vergi Kimlik Numarası: 8130444371
    Bu ürün SimkarPlastik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Simplus 16mm0,85 Et kalınlığı 20 Cm aralıklı damlatıcılı 2 LtMetrajı 400 metre\'dir.Damla Sulama Borusu kullanımı ile su kaybı en aza indirilir.Damla Sulama Borusu içine belirli aralıklarla (İsteğe bağlı) yerleştirilen labirentler suyun istenilen miktarlarda bitki köküne verilmesini sağlar.Ayrıca, bu yöntemle suda eritilebilen gübrelerin de su ile birlikte bitki köküne ulaştırılması sağlanır. Böylece gübre tasarrufu da sağlar.Klasik sulama yöntemlerinin uygulandığı tarımda, bitki suya ulaşabilmek için daha fazla kök salar
  • fakat bu sistemde su direkt bitki köküne verildiği için bitki fazla kök salmaz ve gücün kök yerine ürüne gitmesi sağlanır.Damlama sulama sistemleri havadaki rutubeti azalttığı için mantar gibi rutubetli ortamda yaygınlaşan hastalıkları önemli ölçüde engeller.Yabancı ot gelişimine imkan vermez.Toprağın havalanmasını sağlar.Su kullanma randımanını yükseltir. Klasik sulama yöntemlerine göre yüksek tasarruf sağlar.Sulama işçiliğini en aza indirir.
Geri Bildirim Ver