Simfer 7350 Siyah 6 Fonksiyon Elektro Turbo Ankastre Fırın

6.760 TL
A
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Simfer 7350 Siyah 6 Fonksiyon Elektro Turbo Ankastre Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Simfer Satıcı Ünvanı: SER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761051792900018 Vergi Kimlik Numarası: 7610517929
    Bu ürün Simfer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Simfer 7350 Siyah 6 Fonksiyon Elektro Turbo Ankastre Fırın Simfer markalı ürünümüz Ceva Lojistik ile katınıza kadar teslim edilmektedir. Not: Bu ürün 2 yıl boyunca simfer garantisi altındadır. Ürünün garantisi fatura tarihinden itibaren başlar. Servis hizmetinden faydalanmak için mutlaka faturanızı saklayınız. Faturanız ürün ile birlikte gönderilmekte, ayrıca sipariş verirken girdiğiniz mail adresinize de gönderilmektedir. Ürünlerimiz özel korumalı kolisinde binanızın katına kadar teslim edilmektedir. Ürününüz kargo tarafından teslim edilirken, mutlaka KONTROL EDİP öyle teslim alınız, eğer ürünün kutusunda ezik veya yırtık varsa gelen kuryeye hasar tespit tutanağı tutturup teslim almadan iade ediniz. Hasarlı kargolarda eğer hasar tespit tutanağı yoksa, iadenizin reddedilme olasığı bulunmaktadır. Bu yüzden kargonuzu teslim alırken mutlaka kontrol edip alınız. Bu süreç dışında yaşanan olumsuz bir durumda, eğer art niyet yoksa tüm ürünlerimizde hasarlı olsa dahi müşterimizi mağdur etmiyor ve iade, değişim olanaklarımızdan faydalandırıyoruz. Gelen üründe teknik bir arıza varsa, hemen simfer müşteri hizmetlerini arayarak servis çağırıp, düzeltilmesini veya düzeltilemeyecek durumda ise değişiminin yapılmasını sağlayabilirsiniz

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Şekli Ankastre
  • Hacim 40-60 L
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 60 - 75 cm
  • Renk Siyah
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Simfer 7350 Ankastre Fırın Elektro Turbo 6 Fonksiyon Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Simfer 7350 siyah 6 fonksiyonlu elektro turbo ankastre fırın ile birbirinden güzel yemek ve tatlılar hazırlayabilirsiniz. Bu ürün, Türkiye’nin tercih edilen ev aletleri markalarından biri olan Simfer tarafından üretilmiştir. Bu fırını kullanarak farklı pişirme modları ile pek çok tarif uygulamak mümkündür. Cihaz, kaliteli olduğu kadar hijyenik ve güvenli bir yapıya da sahiptir. Ergonomik tasarımı, ürünün kolay kullanılabilmesini sağlar. Simfer tarafından geliştirilen bu fırın, dış tasarımıyla da dikkat çeker. Cihazın dış yüzeyi, evinize şık bir görünüm katacak şekilde tasarlanmıştır.

  • Kullanım Şekli: Ankastre Simfer 7350 Ankastre Fırın
  • Renk: Siyah Simfer 7350 Ankastre Fırın
  • Genişlik: 60 - 75 cm Simfer 7350 Ankastre Fırın

Simfer 7350 Ankastre Fırının Özellikleri

Simfer 7350 Ankastre Fırının Özellikleri

Simfer 7350 siyah 6 fonksiyonlu elektro turbo ankastre fırın, mutfakta kolaylıkla konumlandırılıp kullanılabilir bir yapıya sahiptir. Cihazın öne çıkan özelliklerinden biri, dâhil olduğu enerji sınıfıdır. A enerji sınıfında yer alan bu model, tasarruflu kullanımıyla dikkat çeker. Dolayısıyla ürün, düşük enerji ile yüksek performans sağlar. Fırının 40 – 60 litrelik bir iç hacmi mevcuttur. Bu geniş hacim sayesinde bol miktarda yemek pişirmeniz mümkün hâle gelir. Cihazın bir diğer özelliği ise kolay temizlenebilir olmasıdır. Pişirme programı bittikten sonra buhar temizleme özelliği otomatik olarak devreye girer ve iç kısımdaki yemek izlerinin silinmesini kolaylaştırır. Ayrıca iç kısımda yer alan cam, özel yapısı sayesinde leke tutmaz ve kolaylıkla silinebilir. Simfer 7350 siyah ankastre fırın, gelişmiş pişirme özellikleri sayesinde son derece kullanışlı ve güvenilir bir üründür.

Simfer 7350 Ankastre Fırının Pişirme Gücü Nasıldır?

Simfer 7350 Ankastre Fırının Pişirme Gücü Nasıldır?

Simfer 7350 siyah 6 fonksiyonlu elektro turbo ankastre fırın, lezzetli yemekler pişirmek için birçok özellikle donatılmıştır. Cihazda 6 farklı pişirme fonksiyonu bulunur. Yemeklerin ihtiyaç duyduğu ısı ve yönteme göre bu fonksiyonlardan birini seçebilirsiniz. Simfer tarafından geliştirilmiş olan bu ürünü ayrıcalıklı kılan özelliklerden biri, ekmek pişirme modunun bulunmasıdır. Bu mod sayesinde ekmeklerinizin hamuru kolay ve tam kıvamında pişer. Ayrıca cihazın yoğurt yapma modu da bulunur. Lezzetli yoğurtlar yapmak için bu modu aktive edebilir ve mayalandırma işlemini fırında ideal ısıda yapabilirsiniz. Modelin ısısı, 240 dereceye kadar çıkabilir. Alt ısıtıcı 1200 W, üst ısıtıcı 1000 W, turbo ısıtıcı ise 1800 W pişirme gücüne sahiptir. Simfer 7350 ankastre fırın, pişirme gücü sayesinde yemeklerinizin yanmadan ya da çiğ kalmadan tam ayarında pişmesini sağlar.

Simfer 7350 Ankastre Fırının Kullanımı Güvenli mi?

Simfer 7350 siyah 6 fonksiyonlu elektro turbo ankastre fırının ızgarası, kaliteli krom kaplama kullanılarak üretilmiştir. Krom, kimyasal bulaşımını engelleyen bir malzemedir. Isıya dayanıklı ve aşınmaz bir yapıya sahip olan bu materyal, zararlı maddelerin yemeklere bulaşmasını önler. Diğer yandan fırın tepsilerinin kenarları da keskin bir yapıya sahip değildir. Bu tepsiler, eli kesmeyecek ve kolay tutulabilecek biçimde tasarlanmıştır. Özel iç ve dış tasarım, ısının verimli bir biçimde kullanılmasını sağlar. Bu sayede yemekler iyi bir biçimde pişerken ısı dışarıya verilmez. Bu model, oldukça kaliteli ve güvenli bir yapıya sahiptir. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Simfer 7350 siyah 6 fonksiyonlu elektro turbo ankastre fırın yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilir, güvenli alışveriş deneyiminin tadına varabilirsiniz.