Silver Crest Silvercrest Sc-100 Şarjlı Islak-kuru Saç-sakal Bakım Seti Tıraş Makinesi

214,90 TL

Ürün Bilgileri

Silver Crest Silvercrest Sc-100 Şarjlı Islak-kuru Saç-sakal Bakım Seti Tıraş Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Geyo_Shop Satıcı Ünvanı: GEYO İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0395084455800012 Vergi Kimlik Numarası: 3950844558
    Bu ürün Geyo_Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama : Bakım Seti Marka : Silver Crest Model : SC-100 Özellik : 5 in 1 Özellik2 : Şarjlı Saç Sakal Tıraş

Ürün Özellikleri

  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Şarjlı
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 3-5
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Silver Crest SC-100 Şarjlı Islak - Kuru Saç - Sakal Bakım Seti Tıraş Makinesi

Silvercrest SC-100 şarjlı ıslak-kuru saç-sakal bakım seti tıraş makinesi, kendine özen gösteren erkeklerin vazgeçilmezleri arasındadır. İlgili set sayesinde saç ve sakal kesimini evinizin konforunda yapabilirsiniz. Günlük bakım rutininizde bulunan sakal tıraşını Silvercrest SC-100 makinesiyle yaptığınızda cildiniz rahat eder. Saç ve sakal kesmenizi sağlayan tıraş makinesi, bakımlı kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kullanım kolaylığı sağlayan cihazın ıslak ve kuru saçlar üzerinde etkili olması sevilen özellikleri arasında yer alır. Bahsi geçen cihaz, tıraş olmayı kolay ve estetik bir hâle getirir. Silvercrest SC-100 şarjlı ıslak-kuru saç-sakal siyah tıraş makinesi birçok kişinin beklentisini karşılar. Bahsi geçen bakım setinin özelliklerinden bazıları şunlardır;

  • Kullanım: Islak ve Kuru
  • Özellik: 5 in 1
  • Tip: Şarjlı

Silvercrest Sc-100 Şarjlı Tıraş Makinesi Kaç Parçadan Oluşur?

Silvercrest Sc-100 Şarjlı Tıraş Makinesi Kaç Parçadan Oluşur?

Silvercrest SC-100 5 in 1 seti, tıraş olan kişilerin tüm bakımlarını yapabilmeleri için üretilerek ilgili kişilere sunulur. Setin içinde 1 gövde ve 4 ayrı başlık bulunur. Bu başlıklar sayesinde saçınızı ve sakalınızı rahatlıkla tıraş edebilirsiniz. Ayrıca setin içindeki cihazlar, ıslak kullanıma da uygundur. Oldukça donanımlı olan bu setin içinden burun kılı alma makinesi de çıkar. Bu sayede günlük ve haftalık bakımlarınızın hepsini bahsi geçen set sayesinde tamamlayabilirsiniz. Şarj ederek kullanabileceğiniz bu tıraş makinesiyle rahatlıkla hareket edebilirsiniz. Kablo derdini ortadan kaldıran Silvercrest SC-100 şarjlı ıslak-kuru saç-sakal bakım seti tıraş makinesi, kişilere kolaylık sağlar. Ergonomik olan bu bakım kiti, özel kutusunda gönderilir. Kutunun içinden çıkan her bir başlık farklı işlevleri yerine getirerek düzgün tıraş olmamıza katkı sağlar.

Silvercrest Şarjlı Islak-Kuru Saç-Sakal Bakım Seti Kullanışlı mıdır?

Silvercrest Şarjlı Islak-Kuru Saç-Sakal Bakım Seti Kullanışlı mıdır?

Silvercrest SC-100 şarjlı ıslak-kuru saç-sakal bakım seti tıraş makinesi, donanımlı yapısı sayesinde oldukça kullanışlıdır. Kutunun içinde yer alan şarj kablosu sayesinde cihazı kısa sürede aktif hâle getirebilirsiniz. Setin içinden çıkan başlıklar; kulak, burun, vücut, saç ve sakal tıraşı yapmanıza olanak tanır. Ürünü kullanan kişiler, saç ve sakal tıraşını zevklerine uygun şekilde yapabilir. Estetik görünüm elde etmenize imkân tanıyan cihaz, vücudunuzdaki istemediğiniz kıllardan kısa sürede kurtulmanızı sağlar. Üstün performans sunan bakım aleti, tıraş esnasında cildinizin tahriş olmasını önler. Silvercrest SC-100 şarjlı ıslak-kuru saç-sakal bakım seti tıraş makinesi fiyatı oldukça uygun olduğu için insanlar bu ürünü sıklıkla tercih eder. Islak ve kuru kullanıma uygun olan ürün, banyo öncesinde ve sonrasında rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca tıraş makinesi sayesinde burun ve kulak kıllarınızdan da kurtulabilirsiniz.

Silvercrest Şarjlı Tıraş Makinesi Uzun Süreli Kullanıma Uygun mudur?

Silvercrest Şarjlı Tıraş Makinesi Uzun Süreli Kullanıma Uygun mudur?

Silvercrest SC-100 şarjlı ıslak-kuru saç-sakal bakım seti tıraş makinesini yıllarca aynı kalitede kullanabilirsiniz. Günlük ve haftalık kullanıma uygun olarak üretilen cihaz, uzun ömürlüdür. Saç ve sakal tıraş makinesi, berbere gitmeye gerek kalmadan bakımlı ve temiz görünüme sahip olmanıza yardımcı olur. Cihazın şarjlı yapısı, sürekli olarak kabloyla uğraşmanızın önüne geçer. Bu sayede ürünün kablosunda bozulmalar görülmez. Yıllarca keyifle kullanmanız için üretilen bakım cihazını şarj ettikten sonra uzun süre tıraş olabilirsiniz. İş seyahatleri çıkarken de son derece kullanışlı olan bu ürünü yanınıza alarak kısa sürede hazırlanabilirsiniz. Silvercrest SC-100 şarjlı ıslak-kuru saç-sakal bakım seti tıraş makinesi yorumlarına Trendyol üzerinden bakarak kullanıcıların görüşlerini okuyabilirsiniz. Saç ve sakal tıraşınızı tek makinede yapmanıza imkân tanıyan bu ürünü platformdan kısa sürede satın alabilirsiniz.