Silva Mikrofiber Toz Bezi

130 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silva Mikrofiber Toz Bezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEST HOME STORE Satıcı Ünvanı: FERHAT AYTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1240186779
    Bu ürün BEST HOME STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Silva mikrofiber toz bezi ile evinizde her türlü yüzeyde bulunan tozları nemli ya da kuru olarak kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Kuru kullanımda statik elektriklenme ile tozları havaya uçurmadan bünyesinde toplar. Çevre ve sağlık dostudur, koku barındırmaz. Mikrofiber toz bezini katlayarak ıslak ya da kuru yüzeye tamamen temas edecek şekilde siliniz. Bezin temizliği için sadece su ve Purimaks doğal temizlik ürünü kullanınız. Mikrofiber bezler ilk kullanımdan önce yarım saat sıcak suda bekletilmelidir. Bu uygulama bezin bakımı için belli aralıklarla yapılmalıdır. Mikrofiber bezler tek olarak sıcak suda bekletilmeli, farklı renk bezlerle aynı kapta bekletilmemelidir.Mikrofiber bezlerimizin içeriğinde kimyasal kullanılmadığı için kesinlikle piyasada kullanılan petrol türevi zararlı kimyasal deterjanlar kullanılmamalıdır. İplik yapısı çok ince liflerden dokuma yapıldığından kimyasalın içeriğinde bulunan yapışkan maddeler filament ipliklere zarar verir, gözenekleri tıkar ve bez işlevini gerçekleştiremez. Mikrofiber bezlerimiz Purimaks deterjanlarımızla kullanılabilir. Ebat : 40 x 40 cm

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Temizlik Bezi
Geri Bildirim Ver

Özel Formül ile Üretilmiş Silva Mikrofiber Toz Bezi

Ürünlerinde tamamen kaliteye önem veren Silva markası, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle başarısına başarı katmaya devam etmektedir. Çıkarmış olduğu her temizlik malzemesi ürünü belirli bir kaliteye sahip olmakla birlikte kullanan kişilerin beğenisini kazanmaktadır. Silva markası tarafından tasarlanmış olan mikrofiber toz bezi temizlik tutkunlarının dahi beğenerek kullandığı bir temizlik ürünü haline gelmiştir. Zemin ve yüzeylerde kesin bir temizlik yapabilen Silva marka toz bezleri, birçok kişinin evinde yavaş yavaş yerlerini almaktadır. Kaliteli yapısı ve avantaj sağlayan özellikleri ile mikrofiber toz bezi ev, işyeri, ofis ve daha birçok alanın temizliğinde gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Mikrofiber özelliğe sahip olması nedeni ile toz alırken daha detaylı bir temizlik ortaya çıkarabilmek mümkündür.

  • Kolay Temizlik
  • Hafif Tasarım
  • Uygun Fiyat

Silva Mikrofiber Toz Bezi Özellikleri

Evlerinin temizliğine önem veren kişiler için en önemli temizlik malzemelerinden bir tanesi olan mikrofiber toz bezi tam da bu kişilerin ihtiyacına uygun olarak üretilmiştir. Bu mikrofiber bezlerinin geniş bir ürün çeşidi bulunmaktadır. Bu çeşitler arasında bulunan mikrofiber toz bezleri halı ve koltuk temizliğinde kullanılmaktadır. Ayrıca mutfaklarda bulunan kirli ve kurumuş yağ lekelerini kolayca silerek yüzeyde pırıl pırıl bir görünüm kazandırabilmeye olanak sağlamaktadır. Bunlarla birlikte araba temizlikleri için de üretilen Silva mikrofiber bezler araba bakımına önem veren herkesin tercih ettiği bezlerden bir tanesidir. Cam, pencere gibi her türlü zeminlerde uygulandığında zemini tertemiz yapabilen Silva toz bezi oldukça etkili bir temizlik ürünüdür. Mikrofiber özelliği bulunan Silva toz bezi kullanımı oldukça kolay ve rahattır. Mikrofiber yapısından dolayı sıcak suda biraz dinlendirilmesinin ardından kullanımına başlanmaktadır. Her kullanımının ardından suda bekletilmesinden sonra ihtiyaç duydukça tertemiz şekilde tekrar ve tekrar yeniden kullanılabilir.

Silva Mikrofiber Toz Bezi Kullanımı

Islak veya kuru, sert veya yumuşak fark etmeksizin kir ve tozların dibine temas ederek yüzeydeki tüm pisliklerin giderilmesini sağlar. Kullanıldığı her yüzeyde pırıl pırıl bir görünüm kazandıran Silva toz bezi kullananlar üründen maksimum verimi ve performansı sağlayabilmektedir. Silva toz bezleri hiçbir kimyasal veya köpükleme işlemi yapmaya gereksinim olmadan sadece sulayarak da kullanılabilme özelliğine sahiptir. Cam pencere gibi tüm zeminlere de basit bir biçimde temizlik yapılabilir. Yapışmış kirler, kurumuş yağlar gibi pis koku bırakacak pisliklerin temizliğinin ardından hiçbir koku bırakmadan kolaylıkla temizlenebilir. Silva toz bezi nasıl kullanılır diye merak ediliyorsa, ilk aşamada bez temizliği oldukça önemli olup kullanılmadan önce yarım saat sıcak suda bekletilerek güzel bir şekilde temizliği gerçekleştirilebilir. Genellikle ev temizliklerinde tercih edilen Silva marka toz bezleri, kullanıcılarına minimum derecede bir çaba sarf ettirerek etkili bir temizlik imkanı sunar.

Silva Mikrofiber Toz Bezi Fiyatları

Tasarımında bulunan iplik yapısı ve ince lifler sayesinde her araya girerek tam anlamıyla bir temizlik yapma olanağını kullanıcılarına sunan Silva marka toz bezleri bu özelliğiyle birlikte mikrofiber yapısıyla da ön plana çıkmaktadır. Mikrofiber bez fiyatları ürünün özelliklerine göre değişiklik gösterebilmektedir. İplik yapısının kalitesi bu durumda belirleyici unsur olmaktadır. Mikrofiber bezler uygun fiyatı ve işlevinden ötürü birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Özellikle kuru bir şekilde kullanılabilmesi elektronik cihazların temizliğinde oldukça önemlidir. Birçok özelliği bulunan Silva mikrofiber toz bezi MSS123BEZ131 kodlu ürün hem fiyatı hem sunduğu kolaylık olarak yüksek performans sergilemektedir. Silva mikrofiber toz bezi yorumları ve değerlendirmeleri ışığında kullanıcıların deneyimlerinden faydalanarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Sizler de dilerseniz temizlik ihtiyacınızı etkili şekilde karşılayabilecek Silva mikrofiber toz bezini Trendyol’da inceleyebilir, Silva mikrofiber toz bezi satın almak isterseniz güvenle sipariş edebilirsiniz.