Silva Mikrofiber Mutfak, Genel Temizlik, Cam Ve Toz Bezi 4lü Set

Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silva Mikrofiber Mutfak, Genel Temizlik, Cam Ve Toz Bezi 4lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Glamour Satıcı Ünvanı: SERTAN KINALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5560845106
    Bu ürün Glamour tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 li süper bez mutfak bezi genel temizlik bezi ve 2 li araba temizleme bezi toz bezi cam bezi
  • Mikrofiber bezler tek olarak sıcak suda bekletilmeli, farklı renk bezlerle aynı kapta bekletilmemelidir.Mikrofiber bezlerimizin içeriğinde kimyasal kullanılmadığı için kesinlikle piyasada kullanılan petrol türevi zararlı kimyasal deterjanlar kullanılmamalıdır. İplik yapısı çok ince liflerden dokuma yapıldığından kimyasalın içeriğinde bulunan yapışkan maddeler filament ipliklere zarar verir, gözenekleri tıkar ve bez işlevini gerçekleştiremez. Mikrofiber bezlerimiz Purimaks deterjanlarımızla kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Temizlik Bezi
Geri Bildirim Ver

Özel Formül ile Üretilimiş Silva Mikrofiber Toz Bezi

Genel temizlik bezleri genel olarak evlerde pek çok farklı alanda kullanıcıları tarafından tercih edilen ürünlerdir. Mutfakta yemek veya içecek hazırlığı sırasında yaşanan dökülmelerden cam temizliğine kadar kullanılan ürünler genel temizlik bezleri içeriğinde bulunabilir. Farklı markalar tarafından üretimleri yapılan genel temizlik bezleri ıslak zeminlerin temizlenebilmesi için kullanılırken aynı zamanda dökülen katı gıdalarında temizlenebilmesine olanak sağlamaktadır. Yağ, su, sulu yemekler veya içeceklerin tezgah, zemin veya masanın üzerine döküldüğü durumlarda kullanıcılar tarafından tercih edilen genel temizlik bezleri aynı zamanda camlar ve diğer zeminler için de farklı özelliklere sahip olabilmektedir. Genel olarak yüksek emiş gücüne sahip olan ürünler aynı zamanda katıları toplayabilmek için yoğun ve sık bir şekilde dokunmaktadır. Kullanıcıların isteklerine göre farklı boyutlarda da üretilebilen ürünler birden fazla model ve çeşide sahiptir. Silva mikrofiber cam bezi mikrofiberden üretilmesi nedeniyle tercih edilmektedir. Kullanım talimatlarına uyulması durumunda uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilen mutfak bezleri uygun fiyatları nedeniyle de pek çok farklı alanda tercih edilmektedir.

  • Geniş kullanım alanı
  • Portatif
  • Şık tasarım

Silva Mikrofiber Mutfak, Genel Temizlik, Cam ve Toz Bezi

Silva Mikrofiber Mutfak, Genel Temizlik, Cam ve Toz Bezi TYC00092416630 evlerinin temizliğine önem veren kişilerin tercihleri arasında yer almaktadır. Silva markasının kaliteli ürünleri sayesinde temizlikleri, kullanıcılarına basit, hızlı ve en iyi biçimde sunulma imkanı vermektedir. Sıcak suda bekletilmenin ardından, kullanımına başlanan ürünler derinlemesine temizlik imkanı sunar. Kullanılan her yüzeyin, üzerinde bulunan ince lifleri sayesinde en derinlere kadar yüzeyin kapsamlı bir temizliğini yapar. Silva markasını kullanan temizlik severlerin ilk tercihleri Silva mikrofiber bez olmaktadır. Tasarımında bulunan portatiflik sayesinde oldukça kullanışlı ve uzun kullanım sunmaktadır. Marka tarafından piyasada satışa sunulan geniş temizlik ürün yelpazesine sahiptir. Kullanıcılar tarafından sevilen renklere sahip olan ürünler mutfak bezleri olarak da kalite sunmaktadır. Temizlik yapmayı sevmeyen kişilerin bile tercihleri arasında yer alan ürün fiyatları ile de dikkat çekmektedir.

Silva Mikrofiber Mutfak Bezi

Mikrofiber bezler yapılarının getirdiği özellikler sayesinde diğer cam bezlerinden çok daha iyi bir temizlik sunmaktadır. Standart genel amaçlı temizlik bezlerinden daha yüksek toz ve kir toplama özelliği sunan Mikrofiber tasarımlar, kaliteli malzemelerden üretilmektedir. Basit ve hızlı bir şekilde temizliklerin yapılmasını sağlayan mutfak bezleri kurumuş kir, toz veya diğer lekeleri hızlıca çıkarmadan silme olanağı sunmaktadır. Yine kaliteli yapısında bulunan ince lifler ile birlikte her zeminde leke bırakmadan, rahatlıkla kullanılabilir hale gelmesine yardımcı olmaktadır. Herhangi bir kimyasal temizlik malzemesine gerek kalmadan sadece su ile bile üstün temizlik sonucu alınabilecek Silva mikrofiber mutfak bezi kullanım kolaylığı da sunmaktadır. Temizliğe başlanmadan hemen önce ılık suda bekletilmesi, Silva cam bezlerinin daha derin ve rahat bir şekilde temizlik yapabilmesinde yardımcı olur. Tüm bu özellikleriyle birlikte, kaliteli yapısı sayesinde oldukça uzun ömürlü kullanım sunar.

Silva Mikrofiber Mutfak, Genel Temizlik, Cam ve Toz Bezi Yorumları ve Fiyatları

Silva firması tarafından piyasada bulunan pek çok temizlik malzemeleri, son derece kaliteli ve farklı kullanım alanına sahiptir. Silva Mikrofiber Mutfak, Genel Temizlik, Cam ve Toz bezi yorumları arasında ürünün kalitesi başta olmak üzere pek çok farklı konu bulunabilmektedir. Bu ürünlerin fiyatları paketin içerisinde bulunan genel temizlik bezlerinin sayısına göre ve mutfak bezlerinin boyutuna bakılarak değişiklik gösterebilmektedir. Silva Mikrofiber Mutfak, Genel Temizlik, Cam ve Toz Bezi çeşitleri kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar arasında ürünlerin kullanım kolaylığı ve kalitesi yer almaktadır. Silva Mikrofiber Mutfak, Genel Temizlik, Cam ve Toz Bezi fiyatları değişiklik göstermektedir. Boyutlarına göre değişiklik gösteren fiyatlar genel olarak erişilebilir olmalarına karşın fiyatlar kendi aralarında değişiklik gösterebilmektedir. Silva Mikrofiber Mutfak, Genel Temizlik, Cam ve Toz Bezi kampanyalarını takip ederek avantajlı fiyat seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'da yer alan Silva Mikrofiber Mutfak, Genel Temizlik, Cam ve Toz Bezi satın al seçeneğini kullanarak bu ürünü satın alabilirsiniz.