Silva Banyo Bezi+zorkirbezi+cambezi+tozbezi+mutfak Temizleme Bezi 5li Set

720 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silva Banyo Bezi+zorkirbezi+cambezi+tozbezi+mutfak Temizleme Bezi 5li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FaFu Market Satıcı Ünvanı: FULYA ATAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3130530847
    Bu ürün FaFu Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evinizde ihtiyacınız olan tüm temizliği sadece suyla yapmanızı sağlayan cam, mutfak ve toz bezinden oluşan klasik üçlü settir.
  • Bezin temizliği için sadece su ve Purimaks doğal temizlik ürünü kullanınız.
  • Silva Premium Zor Kir Bezi Silva Premium Zor Kir Bezi, yüksek su ve yağ emilimi sayesinde inatçı lekelerin temizliği için idealdir. En hassas yüzeyleri dahi çizmez, bileşimindeki mikro gözenekler sayesinde en zor yağ, kir ve lekeleri kolayca temizler. Mikrofiber kumaşıyla suyu emer, yüzeyindeki boşluklara kiri hapseder. Akan suyun altında kirler kendini anında bırakır. Teflon tava, çelik tencere ve metal yüzeylerde de kullanılabilir. Ankastre, mutfak tezgâhı, fırın, kurumuş yağ ve yemek artıklarını kolayca temizler. Zararlı kimyasal deterjan kullanılmadığı takdirde, sıradan bezlere göre dayanıklı yapısı sayesinde çok daha uzun ömürlüdür. Purimax doğal deterjanlarımızla kullanılabilir. Ölçü: 30x30 cm Silva Premium Banyo Bezi Silva Premium Banyo Bezi, özel mikrofilament dokusu sayesinde banyoda oluşan zorlu kirleri ve lekeleri iz bırakmadan, kolayca temizler. Mikrofilament iplikler, küçük kancalar halinde özel dokunmuş mikroskobik lif karışımına sahiptir. Bu kanca ve kelepçeler kiri içine hapseder, bez akan suyun altında temizlenirken kirler kendini bırakır. Silva Premium Banyo Bezi, zararlı kimyasal deterjan kullanılmadığı takdirde, dayanıklı yapısı sayesinde sıradan bezlere göre çok daha uzun ömürlüdür ve mükemmel bir performansa sahiptir. Duşakabin, lavabo, küvet, musluk, fayans, dolap gibi yüzeyleri temizler ve parlaklık sağlar. Purimax banyo ve tuvalet temizleyici deterjanımızla kullanılabilir. Ölçü: 40x40 cm Premium Mikrofiber Bezlerin Temizliği Mikrofiber bezleri ilk kullanımdan önce yarım saat kadar azami 40 derece suda bekletebilirsiniz. Ayda 1 kez bu işlemi tekrarlayabilirsiniz.
  • Bezin temizliğini Purimax doğal deterjanlarla yapabilirsiniz.
  • Mikrofiber bezlerin temizliğinde kesinlikle ağartıcı, yumuşatıcı, zararlı kimyasal madde içeren deterjanlar kullanılmamalıdır. Kullanıldığı takdirde bezin performansı düşer ve kullanım ömrü azalır
  • Mikrofiber Cam bezi: durulama kurulama gerektirmeyen kullanım koşullarına uyulduğunda uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz özel bir bezdir. Stok durumuna göre Mavi, Yeşil ya da Pembe gönderilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Temizlik Bezi
Geri Bildirim Ver

Silva Mikrofiber Bez Seti ile Etkili Temizlik

Mikrofiber bezler uzun yıllardır temizlik severler tarafından kullanılan ürünler olarak dikkat çekmektedir. Çok ince ipeklerden elde edilen ve bu ürünlerin geliştirilmesi ile elde edilmektedir. Camlardan evlerdeki diğer yüzeylere kadar çok sayıda farklı alanda kullanılan mikrofiber bezler aynı zamanda mop bezleri olarak da kullanılabilmektedir. Yüzey fark etmeksizin derinlemesine temizliğe izin veren mikrofiber bezler bazı teknolojilerin birleştirilmesi ile birlikte herhangi bir temizlik ürününe gerek kalmadan sadece su ile temizliğe olanak sağlamaktadır. Mikrofiber bezler ince ipliklerden imal edilmeleri nedeniyle çamaşır suyu, deterjan ve hipo gibi temizlik malzemeleri ile birlikte kullanıma uygun değildir. Tekli olarak kullanım amacına göre toz veya cam bezi olarak satılabilen ürünlere ek olarak Silva temizleme bezi 5li set ürünleri de bulunabilmektedir. Silva banyo bezi + zor kir bezi + cam bezi + toz bezi + mutfak temizleme bezi 5’li set kullanımı farklı temizlik alanları için avantaj sunmaktadır. Genel olarak Silva markasının setleri içerisinde banyo bezi, zor kir bezi, toz bezi ve mutfak temizleme bezi gibi beşli olarak satışa sunulmaktadır.

  • Farklı alanlarda kullanım
  • Geniş set içeriği
  • Derinlemesine temizlik

Silva Mikrofiber Bez Seti

Silva markası 2007 yılında Türk sermayeciler tarafından kurulan bir firmadır. Uzun yıllardır mikrofiber bez üretimleri yapan marka dünyanın pek çok ülkesine ihracatlar gerçekleştirerek ülke ekonomisine katı sağlamaktadır. Geliştirdiği bezleri kullanım alanlarına göre ayıran Silva markası ıslak ve kuru zeminler için farklı özelliklere sahip ürünler imal ederken aynı zamanda duvar ve zemin için farklı özelliklere sahip ürünlerin imalatını yapmaktadır. Silva banyo bezi + zor kir bezi + cam bezi + toz bezi + mutfak temizleme bezi 5’li set içerisinde birçok alana uyumlu olan malzemeden üretilen ürünlerden oluşan bir settir. Setlere ek olarak ürünlerinin tekli satışlarını da yürüten Silva markası kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören ürünleri imal ederek satışa çıkarmaktadır. Ürünlerini geliştirirken mikrofiber teknolojisinin de gelişmesine katkı sağlayan marka özellikle farklı yüzeylere uygun yaptığı üretimleri ile adından söz ettirmektedir. Sizler de bu seti bütçenize zarar vermeden rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Silva Mikrofiber Temizleme Bezi 5’li Set İçeriği

Silva banyo bezi + zor kir bezi + cam bezi + toz bezi + mutfak temizleme bezi 5’li set içeriği üretim aşamasında ki farklılıklar nedeniyle değişiklik göstermektedir. Set içeriğinde bulunan ıslak zeminlerde kullanılan ürünler olarak set içeriğinde bulunurken kuru zeminlerde kullanılabilecek ve yüksek temizleme özelliklerine sahip ürünlerde set içeriğinde yer alarak kullanıcılara sunulmaktadır. Öte yandan cam temizliği yapmak isteyen kullanıcılar için özel olarak geliştirilen mikrofiber cam bezleri pek çok farklı zeminde kullanılabilmektedir. Set içerisinde bulunan mikrofiber çok amaçlı mutfak temizleme bezi küçük yapısı nedeniyle kolay bir temizliğe izin vermektedir. Aynı zamanda sette yer alan toz bezi herhangi bir temizlik malzemesine gerek kalmadan sadece su ile kirleri sökme özelliklerine ek olarak kullanıldığı zemine zarar vermeme nedeniyle de dikkat çekmektedir. Genel temizlik bezi ise temizlik severler tarafından büyük ilgi gören çok amaçlı bir üründür.

Silva Mikrofiber Temizleme Bezi 5’li Set Yorumları

Silva banyo bezi + zor kir bezi + cam bezi + toz bezi + mutfak temizleme bezi 5’li set fiyatı uygun olması nedeniyle kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Silva banyo bezi + zor kir bezi + cam bezi + toz bezi + mutfak temizleme bezi 5’li set yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Silva markası set ve diğer ürünleri yüksek değerlendirme puanları ve olumlu yorumlara sahiptir. Olumlu yorumlar setleri satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından referans olarak kabul edilmektedir. Silva banyo bezi + zor kir bezi + cam bezi + toz bezi + mutfak temizleme bezi 5’li set kullananlar tarafından yapılan yorumlarda ürünlerin kullanım alanlarında sunduğu avantajlardan da sıklıkla söz edilmektedir. Bütçenize zarar vermeden Trendyol üzerinden kolaylıkla SULEYMANASC kodlu ürün siparişinizi oluşturabilir ve Silva’nın sunduğu avantajlara pratik bir şekilde sahip olabilirsiniz. Böylece uzun süreli kullanım elde edebilirsiniz.