Sillage Home Büyük Boy Aynalı Tepsi 32*42 Cm,aynalı Sunum Tepsisi,çay Tepsisi,nişan Söz Tepsisi,çikolata Tepsisi

599,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Sillage Home Büyük Boy Aynalı Tepsi 32*42 Cm,aynalı Sunum Tepsisi,çay Tepsisi,nişan Söz Tepsisi,çikolata Tepsisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sillage Home Decor Satıcı Ünvanı: RABİA CORUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120684302
    Bu ürün Sillage Home Decor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Büyük Boydur.ÜRÜN ÖLÇÜLERİNİ MUTLAKA OKUYUN. Ürün Ölçüleri:32x42 cm İçerisine 6 adet çay bardağı ve fincanı altlıklarıyla rahatlıkla sığmaktadır. Temizlik Önerisi:Elde yıkayınız. Aldığınız gold detaylı ürünlerin ağır kimyasal maddelerle yıkanmasını önermemekteyiz. Mümkün olduğunca lüks,göze çarpan gold detaylı ürünlerin elde yıkanmasını önermekteyiz.Elde yıkamasını yaptıktan sonra mutlaka kurulayınız. DİKKAT:Ürün hassas bir ürün olduğu için kargoda kırılmalar söz konusu olabilmektedir. Böyle durumlarda sipariş sorularından bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde ürün değişimi veya tedariği yapılmaktadır. İA DE: Siz Değerli Müşterilerimize alışverişlerinizden ötürü teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince iyi paketleyerek zamanında gönderim yapmayı kendimize prensip edindik. Hep daha iyisini yapmak için uğraşıyor olduğumuzu bilmenizi isteriz. Firmamızdan aldığınız ürünleri tarafımıza iade ederken, size karşı paketlemede göstermiş olduğumuz öz veriyi, ürünü tarafımıza geri gönderirken de göstermenizdir. Sizin tarafından gönderilecek ürünün kargoda zarar görmesi durumunda, gönderim şekli ve paketleme dikkate alınarak fotoğraflanıp ilgili platforma tutanak iletilecektir. Ürünlerimiz kırılabilecek ürünler olduğu için bu duruma hassasiyet göstermenizi isteriz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver