SilkRoute 3'ü 1 Arada Bisiklet Bagaj Çantası - Su Geçirmez

974 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

SilkRoute 3'ü 1 Arada Bisiklet Bagaj Çantası - Su Geçirmez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASSOS GLOBAL Satıcı Ünvanı: SHİPSLAND LOJİSTİK VE TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469052866400001 Vergi Kimlik Numarası: 4690528664
    Bu ürün ASSOS GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Malzeme: Polyester. Renk: Siyah / Yeşil / Gri / Turuncu / Kırmızı / Sarı (isteğe bağlı). Ana çanta: 36.5*16*14 cm/14.4*6.3*5.5in. Yan çanta: 27*6*26 cm/10.6*2.4*10.2in. Yaklaşık ağırlık: 520g / 1.1 lb. Bu bisiklet seti, uzun mesafeli sürüşler için geniş depolama kapasitesi sağlamak için bir ana çanta ve iki yan asılı çanta içermektedir. Ana çanta, eşyalarınızı düzenli tutmak için birden fazla cebe sahiptir. Yalıtımlı ana bölmesi ile soğutucu çanta olarak da kullanılabilir. Birinci sınıf suya dayanıklı malzemeden üretilen çantalar aşınmaya dayanıklıdır. Çantaların takılması ve çıkarılması kolaydır ve ana çanta omuz çantası olarak da kullanılabilir. SOĞUTUCU ÇANTA: Yiyecekleri sıcak ve içecekleri saatlerce soğuk tutmak için arka raf çantasının ana bölmesi alüminyum folyo ile kaplanmıştır. Suya dayanıklı kaplamalı, aşınmaya dayanıklı polyester kumaş, temizlenmesi kolay ve dayanıklıdır. Bantlı fermuarlar ve güçlendirilmiş dikişler, eşyaların güvenli tutulmasını sağlar. Geceleri daha fazla görünürlük ve güvenlik için yansıtıcı vurgular ve arka lamba askısı bulunmaktadır(Arka lambası dahil değildir). Kancalı yan çantalar, ana çantadaki üst veya alt halkalardan asılabilir. Arka raf çantası, ayarlanabilir askılı omuz çantası olarak taşınabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver