Sihirli Titreşimler , Ardıç Katranı El Yapımı Yüz, Saç Ve Vücut Sabunu

69,95 TL

Ürün Bilgileri

Sihirli Titreşimler , Ardıç Katranı El Yapımı Yüz, Saç Ve Vücut Sabunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOĞAL MARKET Satıcı Ünvanı: MEDİNE YALÇINKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9320286910
    Bu ürün DOĞAL MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğindeki ardıç katranı sayesinde gözenekleri sıkılaştırmaya, saç dökülmesini ve kepeklenmeyi önlemeye yardımcıdır. Yağlı ciltlerin bakımı için özellikle tavsiye edilir, porları küçültür, yağlanmayı geciktirir, gözeneklerin kirler nedeniyle tıkanmasını önler. İçeriğinde bulunan zeytinyağı cildi ve saçlarınızı nemlendirir ve yumuşatır. Özellikle yağlı ciltlerin kullanabileceği doğal sabun, sebum dengeleyici özelliği de vardır. Egzamada, kaşıntı, uyuz ve benzeri cilt sorunlarında kullanılır. Ürünlerimiz tamamen saf bitkisel yağlardan ve malzemelerin en kalitelilerinden oluşmakta ve Türkiye'deki sayılı kalitedeki üretimlerdendir. Ts54 standardında ve 5324 yeni kozmetik yönetmeliğine uygun üretilmişler ve dermatolojik testleri yapılmıştır. İçerisinde KESİNLİKLE PARFÜM, KİMYEVİ MADDELER, HAYVANSAL YAĞLAR, BOYA VE BENZERİ İNOROGANİK SANAYİ MADDELERİ BULUNMAZ. %100 EL YAPIMI, %100 DOĞAL, %100 VEGAN 400 yıllık eski formülle ülkemizin seçkin yörelerinden toplanan zeytinyağı ve bitkilerinden doğal malzemelerle kazanlarda yapılır, kesilir ve sizlere ulaşır. İçeriğini zeytinyağı ve sabunu oluşturan yardımcı diğer doğal bitkiler ve sabunun özelliği olan bitkilerin özleri oluşturur. Güvenle el, saç, yüz ve vücut temizliğiniz de kullanabilirsiniz. Sabunlarımız el yapımı olduğundan ve bitki özelliğinden dolayı boyut, ağırlık ve renk olarak tam olarak birbirlerini tutmaz! Genelde 6,2x6,2x3 cm olarak elle kesilirler. Ağırlık olarak takribi (-+10gr.) 120 gr gelmektedir.
Geri Bildirim Ver