Siemens Vsx21a300 Toz Torbasız Süpürge

4.250 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.049 TL

Ürün Bilgileri

Siemens Vsx21a300 Toz Torbasız Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOGO Satıcı Ünvanı: TEKNOGO ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836083218600001 Vergi Kimlik Numarası: 8360832186
    Bu ürün TEKNOGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hepa hijyenik filtreye ve Aircycle teknolojisine sahip Siemens elektrikli süpürge, 4,7 kilogram ağırlığı ile kolay taşınma avantajına sahiptir.
  • Hepa filtreli süpürge, 290x301x446 mm ebatları ile her alana kusursuz bir şekilde girerek süpürme işlevi gösterir.
  • 76 dB ses seviyesi ile son derece sessiz çalışan kablolu elektrikli süpürge, günün her saati çalışmak için uygun bir cihazdır.
  • HEPA yıkanabilir filtre özelliği sayesinde toz torbasına gerek kalmadan tüm tozları toparlar.
  • Kuru süpürge, 360 derece dönebilen gövdesiyle esnek bir şekilde hareket eder.
  • VSX21A300 Siemens, değiştirilebilir başlık fırçasıyla farklı alanların temizliğini kolaylaştırır.
  • Siemens VSX21A300 süpürge, A sınıfı toz emiş performansı sergiler ve ek olarak aerodinamik yenilikçi motoruyla ekstra güçlü hava akımına sahiptir.
  • AirCycle çekim teknolojisiyle küçük tozları bile içine hapseder.
  • 550 W motor çalışma gücü ile yüksek emiş gücü yaratır ve tüm toz zerrelerini zeminlerden söker.
  • Toz torbasız olarak tasarlanan süpürgenin haznesi, pratik bir şekilde takılıp çıkarılır.
  • Cihazın tutma sapı temizlik sırasında avantajlı bir kullanım sergiler.
  • Hazne tasarımı, makineyi temizlerken büyük avantaj sağlar.
  • Özel filtre sistemiyle zeminden eşyalara kadar her alanda temizlik yapmayı mümkün kılar.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
Geri Bildirim Ver

Siemens VSX21A300 Toz Torbasız Süpürge

Siemens VSX21A300 toz torbasız kırmızı süpürge, ev işlerini daha kısa sürede bitirmenize destek olur. Ürün, tasarımı ve teknik özellikleriyle ergonomik bir model olarak öne çıkar. Yüksek performanslı motora sahip olan süpürge, özel filtresiyle evin havasını da temizler. Elektrik süpürgesi, toz torbasız kullanımı sayesinde hem daha hijyenik hem de pratik sonuçlar almayı mümkün kılar. Söz konusu ürün; ses seviyesi, filtreleme sistemi ve kompakt dizaynıyla kullanıcılara avantaj sağlar. Siemens VSX21A300 toz torbasız kırmızı süpürge, değiştirilebilir başlık fırçasıyla farklı alanların temizliğini kolaylaştırır. Ayrıca teleskopik hortumuyla eğilmeden temizlik yapmanıza destek olur.

  • Ses Seviyesi: 76 dB
  • HEPA Filtre: Var
  • Kablo Dolama: Otomatik

Siemens VSX21A300 Toz Torbasız Süpürgenin Özellikleri

Siemens VSX21A300 Toz Torbasız Süpürgenin Özellikleri

Siemens VSX21A300 toz torbasız süpürgenin toz haznesi, 2 litrelik hacme sahiptir. Bu sayede hazneyi boşaltmadan tek seferde tüm evi temizlemeyi mümkün kılar. Ürünü belirli periyotlarla temizleyerek daha hijyenik bir şekilde kullanabilirsiniz. Ergonomik hortumu, mobilya altı ve perde gibi yerleri kolayca süpürür. Aynı zamanda 360 derece dönebilen gövdesiyle esnek bir şekilde hareket eder. Ürünün gövdesinin ağırlığı sadece 4.711 g'dır. Hafifliği gerektiğinde taşınmasını kolaylaştırır. Siemens VSX21A300 toz torbasız kırmızı süpürge, boyutları sayesinde dolap içinde depolanabilir. Makinede bulunan HEPA filtre, A sınıfı toz emiş performansı sergiler. Ek olarak aerodinamik yenilikçi motoruyla ekstra güçlü hava akımına sahiptir. Böylece temizlik yapılan ortamda hiç toz kalmaz. Süpürgeyle temizlik bittikten sonra otomatik kablo sarıcıyı kullanarak kısa sürede toplanmasını sağlayabilirsiniz.

Siemens VSX21A300 Toz Torbasız Süpürgenin Emiş Gücü Nasıldır?

Siemens VSX21A300 Toz Torbasız Süpürgenin Emiş Gücü Nasıldır?

Siemens VSX21A300, 550 W gücüyle yüksek performans sergiler. AirCycle çekim teknolojisiyle küçük tozları bile içine hapseder. Farklı zeminlerde ve çatlaklarda biriken tozları kolayca alır. Çalışma sırasında performans kaybı olmadan temizlik yapar. Farklı yüzeylerdeki emiş gücüyle kısa sürede toz ve kirlerden kurtulmanıza destek olur. Özel filtre sistemiyle zeminden eşyalara kadar her alanda temizlik yapmayı mümkün kılar. Siemens VSX21A300 toz torbasız kırmızı süpürge, yıkanabilir HEPA filtresi ile ilgi çeker. Filtre, kirlendikten sonra hava kalitesinin düşmemesi için yıkarak yerine takılabilir. Bu sayede filtre değiştirmenize gerek kalmaz. Ayrıca makinenin ayarlanabilir vakum gücü bulunur. Böylece temizlik yapmak istediğiniz yerin özelliklerine göre tercihinizi belirleyebilirsiniz. Siemens VSX21A300 toz torbasız kırmızı süpürge, temizliği kısa sürede tamamlamanızı sağlar. Böylece ev işlerinden arta kalan zamanınızı sevdiklerinizle değerlendirebilirsiniz.

Siemens VSX21A300 Toz Torbasız Kırmızı Süpürge Ergonomik midir?

Siemens VSX21A300 süpürge, kullanım açısından birçok ergonomik özelliğe sahiptir. Ürünün tutma sapı temizlik sırasında avantajlı bir kullanım sergiler. Ayrıca süpürge her yöne dönebildiği için size hareket özgürlüğü tanır. Makine; uzun kablosu ile salon, mutfak ve diğer odalar arasında temizlik yaparken rahat etmenizi sağlar. Toz torbasız olarak tasarlanan süpürgenin haznesi, pratik bir şekilde takılıp çıkarılır. Hazne tasarımı, makineyi temizlerken büyük avantaj sağlar. Aynı zamanda yıkanabilen haznesi her açıdan hijyeni destekler. Siemens VSX21A300 toz torbasız kırmızı süpürge, düşük ses seviyesiyle çevreye rahatsızlık vermez. Bu özelliği ile dilediğiniz zaman temizlik yapabilmenizi mümkün kılar. Ürün teleskopik borusu ve elektronik güç ayarıyla temizliği kolaylaştırır. Süpürge yüksek performans sunduğu için fonksiyonları ile herkesin tercih edebileceği bir üründür. Siemens VSX21A300 toz torbasız kırmızı süpürge yorumlarını okuyarak fikir edinebilirsiniz. Bu süpürge modelini Trendyol güvencesiyle hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.