Siemens HB514FBR0T Siyah Ankastre Fırın

12.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.749 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.500 TL

Ürün Bilgileri

Siemens HB514FBR0T Siyah Ankastre Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VEYİSOĞLU Satıcı Ünvanı: VEYİSOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925050847700018 Vergi Kimlik Numarası: 9250508477
    Bu ürün VEYİSOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HB514FBR0T Siyah Ankastre Fırın

Ürün Özellikleri

  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 8 Fonksiyon
  • Kullanım Şekli Ankastre
  • Hacim 60 - 80 L
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Saat Tipi Saatsiz
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Siemens HB514FBR0T Siyah Ankastre Fırın

Lezzetli yemekler hazırlamak için Siemens hb514fbr0t siyah ankastre fırın, güçlü ısıtma özelliği ile ideal fırın seçenekleri arasındadır. 8 ayrı fonksiyonu sayesinde çeşitli birçok tarifi hazırlamanıza olanak sağlar. Pişirme ayarları ile çok farklı yemekler, aynı üründe pişirilebilir. Göz alıcı tasarımı, mutfağınızın görselliğini ön plana çıkarır. Güzel ve ilgi çekici görünümü, pratik kullanımını gölgede bırakmaz. Oldukça rahat bir kullanıma sahip olan Siemens hb514fbr0t siyah ankastre fırın, mutfaktaki işlerinizi kolaylaştırır ve lezzetli yemeklerle donatılmış sofralar oluşturmanıza yardım eder. Ürün aynı zamanda A sınıfı enerji sistemine sahiptir. Bu nedenle çalışırken fazla enerji tüketmez ve elektrikten tasarruf etmenizi sağlar.

  • Siemens hb514fbr0t ürününün kullanım şekli ankastredir.
  • Paslanmaz çelikten üretilmiştir.
  • 60-80 litrelik bir hacme sahiptir.

Siemens HB514FBR0T Siyah Ankastre Fırın Özellikleri Neler?

Siemens HB514FBR0T Siyah Ankastre Fırın Özellikleri Neler?

Fırın, mutfak için en önemli ekipmanlar arasında yer alır. Bu anlamda dilediğiniz tatlara ulaşmak için hazırlık aşamasının yanı sıra pişirme kalitesi de önemlidir. Siemens fırın, mutfakta işleri kolaylaştırarak lezzetli ve pratik yemekler yapılmasına yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Siemens hb514fbr0t ankastre fırın, 59,4 santimetre genişliğinde ve 59,5 santimetre yüksekliğindedir. Ergonomik boyutu sayesinde mutfağınızda fazla yer kaplamaz. Böylece kullanacağınız diğer ekipmanlara veya eşyalara yer kalabilir. Boyutunun aksine oldukça geniş miktarda yiyecek hazırlayabilme kapasitesine sahiptir. Bu sayede tek seferde çok sayıda kişiye yetecek kadar yemek yapılabilir. Ürünün düzgün bir şekilde kullanılabilmesi için profesyonel kurulum gerekir. Bu kurulum aşamasında kullanıcıdan para talep edilmez. Tamamen ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilir. Paslanmaz çeliğin rengi ve görsel tasarımı, mutfakta güzel bir görüntü oluşturur.

Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın Pişirme Gücü Nasıldır?

Kullanıcılara olabildiğince güzel ve bol çeşitte yemek yapma fırsatı tanıyan Siemens hb514fbr0t siyah ankastre fırın, çıkabildiği yüksek ısılar ile bu vaadini gerçekleştirir. Yüksek miktarda ürün depolama kapasitesine sahip olan ürün, 275 °C gibi yüksek sıcaklıklara çıkabilir. İç kısmında böylesine yüksek ısılara sahip iken dış kapı sıcaklığı 50 °C dolaylarında kalır. Sahip olduğu verimli ısıtma kapasitesini aynı zamanda işlevsel bir şekilde kullanan Siemens hb514fbr0t siyah ankastre fırın, farklı çeşitlerde yemekler yapabilmenizi mümkün kılar. Ayrı pişirme programları sayesinde yemek yaparken kullanılacak ekipmanın derecesi ve ısının nerelerde toplanacağı ayarlanabilir. Bu, kullanıcılara daha spesifik şekillerde yemek pişirebilme fırsatı sunar. Yüksek pişirme gücüne ve bu gücü verimli bir şekilde kullanma yetisine sahip olan ürün, lezzetli sofraların mimarı olmayı hedefler.

Siemens Siyah Ankastre Fırının Kullanımı Güvenli mi?

Verimli ve kaliteli bir ürün olan Siemens hb514fbr0t siyah ankastre fırın aynı zamanda kullanım açısından oldukça güvenli bir mutfak ekipmanıdır. Ürünün çocuk emniyet kilidi, istenmeyen kazaların önüne geçer. Üretiminde kullanılan paslanmaz çelik ve cam, ürünün dayanıklılığını arttırır. Geniş hacmi ve yapısı sayesinde birbirinden farklı tarifleri aynı anda pişirebilirsiniz. Böylece hem zamandan hem de farklı biçimde hazırlamak için harcayacağınız enerjiden tasarruf edebilirsiniz. Ekstrem durumlarda oluşabilecek zararlarda ise ürünün 2 senelik garanti kapsamında olması büyük sıkıntıların yaşanmasına engel olur. Eğer tüm özelliklere rağmen karar vermekte zorlanıyorsanız diğer kullanıcıların fikirlerine de göz atabilirsiniz. Trendyol üzerinden Siemens hb514fbr0t ankastre fırın yorumlarını inceleyerek, ürünün hakkında daha detaylı bilgilere ve kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Bünyesinde barındırdığı birçok özellikliğin yanı sıra hem tasarruflu hem de güvenli bir ürün olan Siemens hb514fbr0t siyah ankastre fırın, uzun yıllar boyunca kullanılabilir.