Siberian Wellness Vitamama Dıno Lesitin Şurup-öğenme Ve Odaklanmaya Destek 150 ml

400 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Siberian Wellness Vitamama Dıno Lesitin Şurup-öğenme Ve Odaklanmaya Destek 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARENAGYM Satıcı Ünvanı: DÜRDANE KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5310149746
    Bu ürün ARENAGYM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vitamama Dıno Lesitin Şurup Her anne çocuğunun her yerde başarılı olmasını, iyi okumasını, yeni bilgileri mükemmel bir şekilde ezberlemesini, memnun ve mutlu kalmasını ister. Vitamama, genç keşifçiye nasıl yardım edeceğini bilir. Dino Lecithino – genç zekalar için süper yiyecek! Saf ayçiçeği lesitini içeren lezzetli şurup, sinir sistemini güçlendirecek ve ayrıca hafıza ve düşünceyi geliştirmeye yardımcı olacaktır. İki kaşık Dino Lecithino'da – bir kerede 600 mg lesitin! Lesitinin faydaları nelerdir? – Öğrenmeye odaklanmayı artırır. – Konuşmanın tam gelişimini destekler (elbette terapinin bir parçası olarak). – Yerinde oturmayanların iyi uykuya dalmalarına yardımcı olur, sinirlilik ve heyecanlanmayı azaltır. – Yüksek spor ve entelektüel yüklenimlere adapte olma gücü verir. – Karaciğerin "işini" daha iyi yapmasına yardımcı olur. Dino Lecithino modern çocuklara nasıl yaklaşılacağını bilir! Doğal elma ve vişne sularına dayalı vişne tatlısını – mmm ... kim reddedebilir ki?
  • Saf ayçiçeği lesitini içerir
  • 3 yaş ve üzeri çocukların kullanımı için %100 onaylanmıştır
  • Tatlı – şeker veya koruyucu maddeler olmaksızın!
  • Lesitin, olağan yiyeceklerde de bulunur, ancak... çocuklarınız bunları yiyor mu? Aşağıdakilerin aileniz için geçerli olup olmadığını kontrol edin: • Herkes her gün sarıları ile birlikte 2 yumurta yer (tabakta bırakmaz!): Bu porsiyonun içerdiği 3,4 g lesitin, çocuklar için günlük kullanım dozudur. • Yiyeceklerinizde her zaman soğuk sıkım ayçiçeği, pamuk tohumu veya soya fasulyesi yağları bulunur. • Çocuğunuz düzenli olarak balık yumurtaları, bezelye ve sığır eti tüketir. Diyetinizde bu ürünler yeterli miktarlarda yoksa üzülmeyin! Dino Lecithino yardımınıza geliyor! Kullanım önerisi Bir kase şekersiz yulaf ezmesine 1-2 kahve kaşığı şurup ekleyerek kahvaltıdaki lesitin dozunuzu ikiye katlayın. Böylece küçük yaramazınız 800-1000 mg lesitin alacaktır. (Ve bu, sinir sisteminin ihtiyaç duyduğu günlük dozun üçte biridir). Kullanım şekli 3 yaş üzeri çocuklar günde 1-2 kez 1 çay kaşığı almalılar. Kullanmadan önce çalkalayınız. Kullanım süresi – 1 aydır.
Geri Bildirim Ver