Shiseido Vital Perfection Liftdefine Radiance Serum 40 ml

7.100 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Shiseido Vital Perfection Liftdefine Radiance Serum 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Shiseido Satıcı Ünvanı: BEAUTE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160132123100001 Vergi Kimlik Numarası: 1601321231
    Bu ürün Shiseido tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KULLANIM ŞEKLİ : Sabah ve akşam temizlenmiş cildinize uygulayınız. Yüz ve boyun bölgesine uygulayıp dağıtın ve yavaşça masaj yapın. Çenenizi hafifçe sıkıştırın ve çene çizginizin alt kısmını başparmaklarınızla işaret parmaklar arasında tutun. Basınçla, parmaklarınızı çeneden başlayıp kulakların altına kadar çene çizgisi boyunca yukarı doğru kaydırın. (3 kez tekrarlayın) Parmakları gülümseme çizgileri boyunca yerleştirerek dört parmağınızı bir arada tutun. Şakaklara doğru yukarı doğru hareket edin, gülümseme çizgilerini hafif çekin, şakaklara hafifçe basarak bitirin. (Bu uygulamayı 3 kez tekrarlayın) . ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : Sarkmanın neden olduğu gülümseme çizgilerinin görünümünü yumuşatan, leke görünümünü ve renk eşitsizliğini azaltan,cildi aydınlatan ve yüz konturunu şekillendiren anti aging etkili yüz ve boyun serumu.Yalnızca 4 hafta içinde yüz ve boynun bölgesinde yaşlanma görünümünde önemli bir iyileşme sağlar.Cildin yenilenme sürecini hızlandırmak için ürünü masaj hareketleri ile uygulayarak cildin sıcaklığını ve mikro dolaşımını optimize eder.
Geri Bildirim Ver