Shiseido Utm Total Defense Travel Kit

2.100 TL

Ürün Bilgileri

Shiseido Utm Total Defense Travel Kit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Shiseido Satıcı Ünvanı: BEAUTE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160132123100001 Vergi Kimlik Numarası: 1601321231
    Bu ürün Shiseido tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Shiseido Total Defense Travel Kit, cildin savunmasını güçlendiren ürünlerden oluşan settir. Sette: Ultimune 15ML, Clarifying Cleansing Foam 15ML ve Treatment Softener 30ML yer alır. Bu seti yaşlanma belirtilerinden arınmış, sağlıklı, canlı bir cilt arzulayan 25 yaş ve üstü tüm kadınlar için idealdir. Setteki ürünlerin detayları aşağıdadır. SHISEIDO Ultimune 15ML: - Daha güçlü anti-aging faydalarıyla yenilendi. Yeni Ultimune sağlıklı, canlı bir cilt yaratmak için çift yaşlanma karşıtı teknoloji ve 8 bitki ile güçlendirilmiş yaşlanma karşıtı serumdur. Cildin iç savunmasını etkinleştirir. Cildinizi ideal duruma getirmek için cildin hayati mikrosirkülasyonunu uyarır. - Cildi nemlendirir ve stres, doğal yaşlanma ve hava kirliliğinin zararlı etkilerine karşı korur. Cildin esnekliğini optimize eder. 3 gün sonra cilt gözle görülür şekilde daha parlak görünür. 1 ay sonra cilt daha sıkı ve esnektir. - Bir şişeden sonra kırışıklıklar gözle görülür şekilde azalır, cilt yenilendikçe daha genç görünür. - Yaşlanma belirtilerinden arınmış, sağlıklı, canlı bir cilt arzulayan 25 yaş ve üstü tüm kadınlar için idealdir. Temizleyici ve losyondan sonra, nemlendirici ve serumdan önce kullanın. SHISEIDO Clarifying Cleansing Foam 15ML - Pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt için kirliliğe neden olan tüm makyaj, yağ ve ölü deri kalıntılarını nazikçe temizleyen ve bu sırada cildin nemini de koruyan kremsi, zengin yapılı köpüren bir temizleyicidir. - Tüm cilt tipleri için formüle edilmiş ve ‘InternalPowerResist’ teknolojisine sahip olan bu temizleyici, cildi yumuşatırken ve güçlendirirken kirliliğin giderilmesine yardımcı olur. İçeriğinde beyaz kil, mikro beyaz toz, saf Kirishima mineral suyu, Yomogi özü ve pirinç yağı vardır. - Cildin sağlıklı, berrak ve temiz olmasını sağlayan bu temizleyiciyi 20 yaşından itibaren herkes kullanabilir. SHISEIDO Treatment Softener 30ML - Antioksidanlar, yaşlanma karşıtı ve nemlendirici bileşenler içeren, 24 saat etkili yumuşatıcı losyondur. İnce çizgilerin görünümünü iyileştirir, cildin netliğini arttırır ve cilt dokusunu güzelleştirir. Hyalüronik asit, Hamamelis Özü, saf Kirishima mineral suyu, Lempuyang ekstresi, Mukurossi ekstresi ve Theanine özü ile formüle edilmiştir. - Normal, yağlı ve karma ciltler için formüle edilmiş ve ‘InternalPowerResist’ teknolojisine sahip olan bu yumuşatıcı, cildin yaşlanma belirtileri ve dış streslerden korunması için cildin savunma mekanizmalarını güçlendirmeye yardımcı olur. - Cildinizi nemlendirir ve cildinizi taze, nemli, sağlıklı görünen bir cilde kavuşturmak için sonraki bakımlara hazırlar. Yumuşatıcı losyon uygulaması, cilt temizliğinden sonra ve nemlendirici/serumdan önce cildi dengelemek için Japon güzellik ritüelinde önemli bir adımdır. - 20 yaşından itibaren herkes kullanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti 6
Geri Bildirim Ver