Shiseido Technosatın Gel Lıpstıck 422 Fuchsıa Flux

1.490 TL

Ürün Bilgileri

Shiseido Technosatın Gel Lıpstıck 422 Fuchsıa Flux

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Shiseido Satıcı Ünvanı: BEAUTE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160132123100001 Vergi Kimlik Numarası: 1601321231
    Bu ürün Shiseido tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sanat ve bilimin mükemmel bir birleşimi olan ve bu ağırlık yapmayan formül, dudakları saf saten rengiyle sarar. SHISEIDO'nun sezgisel uç tasarımı, dudakları ustaca bir hassasiyetle şekillendirir. Stretch-Flex teknolojisi, kalıcı renk ve maksimum konforla dudakları saran ağırlıksız bir yapıya sahiptir. Bu besleyici formül, dudakları yumuşatan, pürüzsüz ve nemli hissetmelerini sağlayan Benibana yağ karışımıyla %68'den fazla cilt bakımı bileşeni içerir. SHISIEIDO’ YA ÖZEL KAPLAMALI PIGMENTLER Yağ kaplı pigmentler, kolay uygulama sağlar ve uygulamadaki renk yoğunluğunu artırır. Dermatolojik olarak test edilmiştir. BENIBANA YAĞ KARIŞIMI Nemlendirici bileşen. Dudakta pürüzsüz, nemli ve bakımlı bir his bırakır Faydaları ü Az kokulu pürüzsüz doku ü Nemlendirici / pürüzsüzleştirici etki ü E vitamini açısından zengin olduğu bilinmektedir. TEKNO AVANTAJLAR -8 saat kalıcılık, 24 saat nemlendirme -Yeni özel tasarlanmış şekli ile kontürü belirgin dudaklar -Stretch-Flex teknolojisi ağırlık yapmadan kendi cildiniz gibi konforlu bir bitiş -Geleneksel Japon cilasından ilham alan İkonik Kırmızı ambalaj -Günlük kullanım için -Gündüzden geceye dönüşüm için Shiseido'nun uzun süredir bilim ve yenilik tutkusundan ilham alarak esinlendiği yeni isimlerle 15 ultra zengin tonda. Kullanımı: Doğrudan dudaklara uygulayın. Dudak hatlarını belirlemek için ruj mermisinin açılı ucunu kullanın. Anında renk etkisi elde edeceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Form Kalem
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver