Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing - SPF 30 Korumalı Uzun Süre Dayanıklı Taze, Doğal Bitişli Fondöten 30ml

Ürün Bilgileri

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing - SPF 30 Korumalı Uzun Süre Dayanıklı Taze, Doğal Bitişli Fondöten 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Shiseido synchro skin self-Refreshing foundation, uzun süre dayanıklı, kendi kendini sürekli tazeleyen, cilde pürüzsüz ve sanki daha yeni uygulanmış gibi bir görünüm veren fondötendir. Spf30 güneş korumasına sahiptir. Gün içerisinde rötuş yapılmasını gerektirmez. Tüm cilt tipleri ile uyumludur. Aynı zamanda dış faktörlerin (hava kirliliği vs.) cilde zarar vermesini önleyen 4-Fold teknolojisi ile formüle edilmiştir. Shiseido’nun activeforce™ technology ile güçlendirilen ilk fondötenidir. Bu formül sayesinde ciltle senkronize olup tüm gün süren taze ve doğal görünüm için ısıya, neme, yağlanmaya ve harekete karşı direnç gösterir. Gün boyu kalıcı, taze, doğal bitişli ve kusursuz bir cilt sunar. Hafif ve ağırlıksız bir dokusu vardır. Ortadan yükseğe ayarlanabilir kapatıcılığı vardır. Kat kat uygulanabilir. Ince çizgilere ve kırışıklara girmez.Kullanımı: Şişeyi çalkalayın. şişenin kilidini açmak için pompayı çevirin. Ürünü dağıtmak için şişeyi belli bir açıyla tutun ve üstüne aşağı doğru bastırın. Cilt bakımından sonra yüzün ortasından dışa doğru eşit şekilde uygulayın. Ek katmanlarla istediğiniz kapatma seviyesini oluşturun. Şişeyi yeniden kilitlemek için pompayı yerine döndürün.Kullanmadan önce şişeyi çalkalayın. Ideal rengi belirlemek için yüzünüzün orta bölgesinde test edin. James boehmer, "ürün cilt tonunuzla mükemmel bir şekilde uyum sağlamalı
  • boyun ve dekolte üzerinde görünür çizgiler olmamalıdır." diye belirtiyor. Uygun miktarda ürünü almak için pompayı bir kez sıkın, ardından yüzünüzün ortasından dışarıya doğru hareket ederek parmak uçlarınızla veya fırça yardımıyla uygulayın.Daha kalıcı bir tam kapatıcılık seviyesi için hasu fude fondöten fırçasını kullanın. Daha doğal bir kapatıcılık istiyorsanız daiya fude face duo yüz fırçası'nın jel ucunu kullanarak ürünü uygulayın ve ardından elmas şeklindeki fırça yardımıyla karıştırın.Octinoxate 4.9%, titanium dioxide 5.8%, dimethicone, water, glycerin, trifluoropropyldimethyl/trimethylsiloxysilicate, peg-10, dimethicone, butylene glycol, phenyl trimethicone, dimethicone crosspolymer, bis-Butyldimethicone polyglyceryl-3, sorbitan sesquiisostearate, ısopropyl myristate, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, nacre powder, magnesium aluminometasilicate,polyquaternium-51, thymus serpyllum extract,sodium acetylated hyaluronate,aluminum hydroxide, stearic acid, cyclopentasiloxane, disteardimonium hectorite,polymethylsilsesquioxane, polysilicone-2, trimethylsiloxysilylcarbamoyl pullulan, lithium magnesium sodium silicate, peg/ppg-19/19 dimethicone, citric acid, sodium, citrate, bht, silica, tocopherol, phenoxyethanol, titanium dioxide, ıron oxides, mica.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Orta
  • Renk Kahverengi
  • Görünüm Parlak
  • SPF SPF 20 - 40
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver