Shiseido After Sun - Intensive Damage Sos Emulsion

1.650 TL

Ürün Bilgileri

Shiseido After Sun - Intensive Damage Sos Emulsion

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Shiseido Satıcı Ünvanı: BEAUTE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160132123100001 Vergi Kimlik Numarası: 1601321231
    Bu ürün Shiseido tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sınırlı sayıda ambalajıyla %48 daha az petrol türevi plastik* içeren yüz için yoğun Güneş Sonrası bakımı Yoğun onarıcı güneş sonrası bakım kremi Cilde temas edince anında eriyen bu krem, cildin güneşe maruz kalmasından sonra en iyi şekilde iyileşmesi için ikili bir etki sunar. Hyaluronik asit ile formüle edilmiş Anında Besleyici Kompleks, cildi nemlendirir, besler ve korur. Yumuşatıcı Nane özü ile birlikte Okinawa Adası'ndan polisakkarit açısından zengin Aloe Vera sayesinde cilt kuruluğu veya rahatsızlığı hisleri anında yatıştırılır. Cildiniz için uzun süreli nemlendirme Bu güneş sonrası cilt bakım kremi, 24 saat** nemlendirme sağlar ve ayrıca güneşe maruz kaldıktan sonra kalıcı olanlar da dahil olmak üzere güneş radyasyonundan kaynaklanan serbest radikallerin girişini engellemek için yüksek oranda antioksidan etkili Japon Yeşil Çay özü içerir***. **11 gönüllü üzerinde yapılan enstrümantal test ***İn vitro test Eşsiz bir doku Yüksek konsantre benzeri akışkan doku, hızlı emilir, yapışkanlık hissi bırakmaz, ferahlatıcı etkiye sahiptir. Çevre üzerinde daha az etki %48 daha az petrol türevi plastik* içeren ve FSC kağıdından yapılmış yeni ambalaj. *kapak hariç olmak üzere, tüpteki plastik kağıt ve bitki türevlidir. Bu %, aynı ağırlıkta kağıt ve bitki türevi plastik yerine petrol türevi plastik kullanan teorik bir tüp ile karşılaştırılarak hesaplanmıştır. Nasıl kullanılır: Güneşe maruz kaldıktan sonra ihtiyaç duyuldukça uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Görünüm Renksiz
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver