SHELAX Düz Siyah Akıllı Kilitli Elastik Ayakkabı Bağcık / Elastic Shoelace Black Round

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SHELAX Düz Siyah Akıllı Kilitli Elastik Ayakkabı Bağcık / Elastic Shoelace Black Round

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Shelax Elastik Bağcık ile Ayakkabı bağlamayı unutun !! akıllı bağcık olarak bilenen bu ürün kolay kullanımı sayesinde vazgeçilmeziniz olacaktır. 100'er cm.'lik 1 çift lastikli bağ ve akıllı aparatları sayesinde 1 kere ayarlayın, hep aynı kalsın. Lastikli bağcıkları normal bir ayakkabı bağı şeklinde bağlayın.Daha sonra 2 ucunu daire şeklindeki akıllı aparattan geçirin. Son olarak dairesel akıllı aparattan geçirdiğiniz bu 2 bağ ucunu bu ufak plastik aparattan geçirip fazla parçayı kesin ve fazla kısmı bu ufak aparatın içine sokup kullanmaya başlayın. 1 çift (2 adet) elastik ayakkabı bağcığı. Never tie your shoes again! These elastic shoelaces with a quick lacing system are perfect for both children and adults. The combination of elastic shoelaces and the quick lacing system make it easier to put on shoes and are ideal for children, the elderly or people with physical disabilities. Just tighten and run. They are not only a great help in everyday life, but also a real eye-catcher. The laces are suitable for many types of shoes, such as sports shoes, running shoes, work shoes or sneakers. Scope of delivery: 1 pair (2 pieces) of elastic shoelaces
Geri Bildirim Ver