Sharpie Ultra Fine Süper İnce Uç 12'li Set

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sharpie Ultra Fine Süper İnce Uç 12'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend52 Satıcı Ünvanı: EBRU ÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6880193932
    Bu ürün Trend52 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultra Fine Süper İnce Uç 12'li Set
Geri Bildirim Ver

Sharpie Ultra Fine Süper İnce Uç 12'li Set

Renkli kalemler, günümüzde birçok sanatçının ve tasarımcının olmazsa olmaz çizim malzemesidir. Çeşitli grafiklerde ve tasarımlarda dikkat çekmek, çizime canlılık katmak için kullanılır. Tasarımların etkili bir şekilde anlatılması için de renklerden yararlanılır. Bu tür durumlarda Sharpie markasının kalemleri, kullanım kolaylığı ve renk çeşitliliği sıklıkla tercih edilir. Özellikle Sharpie Ultra Fine Süper ince uç 12'li set, zarif kalem tasarımları ile beğeni toplar. Bunlar, ister okulda ister iş yerinde tasarımlara özgünlük katmak için elinizin altında olur. Anlık gelen ilhamlarını çizime yansıtmak için yararlanabileceğiniz bu set, işlerinizi pratik hale getirir. Sağlam ve kaliteli olduğu için uzun süre kullanım imkanı sunan Sharpie Ultra Fine, klipsli kapakları sayesinde kurumaya karşı dayanıklılık gösterir.

  • Suya ve solmaya karşı dirençli içerik
  • Polipropilen malzeme
  • Ksilen ve toluensiz mürekkep

Sharpie Ultra Fine Kalem Kullanım Alanları

Sharpie Ultra Fine Kalem Kullanım Alanları

Sharpie Ultra Fine kalem, her an her yerde yanınızda olur. Böylece çizimlerinizi dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Kağıt, karton, plastik ve tahta gibi farklı zeminlere çizim yapabilmenizi sağlayan ürün, çok çeşitli renk skalası ve kullanım alanı ile çalışmalarınıza destek olur. Sharpie kalemlerle boyama yapmak ise sulu boya ile çalışmaya benzer. Bununla birlikte bu ürünü kullanırken su kullanımına ihtiyaç duymazsınız. Su veya herhangi başka bir yardımcı malzemeye ihtiyaç duymadan boyama ya da çizim yapabilirsiniz. Bu tür alanlara ilgisi olan çoğu kişi, çizimlerinin veya tasarımlarının uzun ömürlü olmasını ister. Bunları saklayıp arşiv oluşturmayı hedefleyen kişiler, bu ürünü severek kullanır. Suya ve solmaya karşı dayanıklılık gösteren mürekkebi sayesinde yaptığınız çalışmaları uzun yıllar boyunca güvenle muhafaza edebilirsiniz. Sharpie Ultra Fine set, çocuklar için de kullanıma uygundur.

Sharpie Kalem Kullanımının Sağladığı Avantajları

Sharpie Kalem Kullanımının Sağladığı Avantajları

Tasarım yaparken sanatçılar renkleri bir anlatım yöntemi olarak kullanır. Bu nedenle renkler, yaptıkları işe ışık tutar. Bu noktada Sharpie Ultra Fine 12 kullanımının sağladığı avantajlar oldukça fazladır. Set olarak alınan kalemler, uzun süre size pratiklik sunar. Markanın tasarladığı kalemin gövdesi ise oldukça dayanıklı olan sert polipropilen malzemeden üretilir. Böylece kolay kolay aşınmaz ve uzun ömürlü deneyim sunar. Bu üründen yararlanarak yaptığınız çizimlerde renk canlılığı çok iyidir. Hangi yüzeyde uygulama yaparsanız yapın, istediğiniz sonuca ulaşmanız mümkün olur. Üründe ksilen ve toluensiz mürekkep kullanılır. Yüksek kalitedeki bu mürekkep, kalıcılığıyla dikkat çeker. Boyama, çizim gibi birçok amaçla kullanılan ince uçlu Sharpie sayesinde çalışmalarınızı başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Kumaş üzerinde kolay çizim yapabilen kalemle kendi tasarım kıyafetlerinizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca gerçekçi resimler yaparak yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz.

Bütçe Dostu Sharpie Ultra Fine Kalem Fiyatları

Bütçe Dostu Sharpie Ultra Fine Kalem Fiyatları

Sharpie ince uçlu kalem seti, oldukça kullanışlı bir üründür. Profesyonel çizimlerinizde veya basit eskiz karalamalarınızda kullanıma uygun olduğu için geniş bir müşteri profiline hitap eder. Çok çeşitli yüzeylere yazmak için uygundur. Kolay kuruyan mürekkebi ile çizim yaparken bulaşmayı ve taşmayı engeller. Yoğun pigmentli yapısından yararlanarak her türlü zeminde verimli bir çalışma gerçekleştirebilirsiniz. Resim yaparak rahatlayabilir ve tasarım becerinizi güçlendirebilirsiniz. Küçük yaştan itibaren resim sanatı ile ilgilenmeye başlayan kişilerde parmak ve el koordinasyonu gelişir. Çocuklarınıza hediye edebileceğiniz bu set; okulda ve evde onların hayal dünyasını süsler. Sharpie Ultra Fine süper ince uç 12'li set fiyatı ise bütçe dostudur. Trendyol’dan 3026980654085 kodu ile direkt olarak ürüne ulaşabilir, setle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Ardından saniyeler içerisinde sipariş oluşturarak bu benzersiz ürünün sahibi olabilirsiniz.