Sharpie Fine Karışık Renkler Permanent Markör 12'li Set

220,97 TL
(18,41 TL / adet)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
335 TL265 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sharpie Fine Karışık Renkler Permanent Markör 12'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: oscar stationary Satıcı Ünvanı: DUYGU PULAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7330636120
    Bu ürün oscar stationary tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijinal sharpie 12 renk
  • Ahşap yüzeyler
  • Metal yüzeyler
  • Deri yüzeyler
  • Kağıt yüzeyler
  • Canlı renk tonları

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Sharpie Fine Karışık Renkler Permanent Markör 12'li Set

Sharpie Fine Permanent Markör kalemler ile hayatınıza neşe ve eğlence katın! Capcanlı ve dinamik renkleriyle defterlerinizin ışıl ışıl parlamasına yardımcı olacak. Fine permanent markör ürünleri, aldığınız notların daha çabuk aklınıza yerleşmesini sağlar. Fine permanent markör çeşitleri sayesinde görsel hafıza tekniğini kullanarak renklerle bilgiler arasında mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz. Sharpie Fine permanent markör kalem, ofisler ve okullar başta olmak üzere daha birçok alanda sevilerek kullanılmaktadır. Elinize oturan ergonomik yapısının yardımıyla not almada büyük kolaylıklar elde edeceksiniz. Aynı zamanda, permanent markör kalemlerin hemen her yüzeye uyumlu olması ile kırtasiye malzemelerinin etkin olarak kullanıldığı tüm alanlarda kurtarıcınız olacaktır. Sharpie Fine Permanent Marker 12 Pack, dinç renkleriyle hobi ve çalışma alanlarınızı daha eğlenceli hale getirmek için tasarlandı.

  • Canlı ve Baskın Renkler
  • Elden Kaymayan, Hafif, Kolay Taşınabilen Ergonomik Yapı
  • Darbe ve Aşınmalara Dayanıklı Bir Kalem Ucu

Sharpie Fine Permanent Markör İle Rengarenk Bir Hayat

Sharpie Fine Permanent Markör İle Rengarenk Bir Hayat

Sharpie Fine Permanent Markör Kalem 12'li paket içerisinde bulunan birbirinden dinamik renkleriyle yaşamınıza büyük bir hareket katıyo. Boyama kitaplarında, not defterlerinde, her türlü kâğıtta, karton üzerinde, plastik bir şişede veya tahta banklarda, hatta ayakkabı gibi kumaş türlerinde dahi oldukça başarılı bir performans sergilemektedir. Hayal gücünüzü konuşturabileceğiniz bütün yüzeylerde içinizde var olan sanatçı kişiliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Dahası, Sharpie Fine permanent markör ile fotoğraf kağıtlarının sahip olduğu parlak materyallere dahi rahatlıkla not alabilirsiniz. Açık ve koyu mavi renkli kalemlerle pırıl pırıl bir gökyüzü çizebilir, farklı tonlardaki yeşil kalemlerin yardımıyla ise çizdiğiniz gökyüzünün altına ormanlar, çimenler, korular ekleyebilirsiniz. Resmin devamına sarı, turuncu, mor, pembe, kahverengi ve kırmızı ile harika detaylar ekleyebilirsiniz. Elbette bir setin içinde gerekli olan siyah renkle ise çizeceğiniz resmin eskizini rahatlıkla oluşturabilirsiniz.

Canlı Renkleriyle Sharpie Fine Permanent Markör Kalemler

İçinizdeki Neşeyi Besleyecek Canlılık: Sharpie Fine Permanent Markör Kalem

Sharpie Fine Permanent Markör - 12'li Karışık Set sayesinde çalışma masanız artık çok daha eğlenceli! Hareketli renklerinin capcanlı yapısına bürüneceğiniz Fine Permanent Markör Ürünleri ile bir an önce çalışmaya başlamak için can atacaksınız. Ayrıca, not tutmak haricinde sanatsal faaliyetlerde veya çeşitli hobilerinizde kullanabileceğiniz kâğıdın arkasında iz bırakmayan, oldukça yumuşak yazan dayanıklı ucu sayesinde gönlünüzde ayrı bir yere sahip olacak. Fine permanent markör fiyatları söz konusu olduğunda ise verilen fiyatın elde edilen çalışma azmine ve rengarenk bir görünüşe değeceğini unutmayın. Yıllarca saklayabileceğiniz, soluk gözükmeyen, ilk günkü yazılmış halini koruyan notlarınızın sırrı Sharpie Fine Permanent Markör kalem seti olacak. Her yüzeyde uzun süre kalabilen etkileyici gücüyle Permanent markör, yazı işini üst boyuta taşımaktadır.

Uygun Fiyatlı Fine Permanent Markör Yorumları

Fine Permanent Markör Fiyatları ve Yorumları

Fine permanent markör özellikleri bakımından değerlendirildiğinde kesinlikle bir kalemden çok daha fazlasıdır. Metal, ahşap, plastik, kağıt, karton ve deri yüzeylerin tümünde etkili bir performans gösterebilir. Oldukça kalıcı ve canlı renklere sahiptir. Tüm bu özelliklere ek olarak dayanıklıdır. Sharpie fine permanent markör eşsiz yapısını, çabuk kuruyan, dağılmayan, silinmeyen, suya dayanıklı, dinamik renklerden oluşan mürekkeplere sahip olmasına borçludur. Ayrıca uzun yıllar boyunca kullanılabilmesi adına kalemler, klipsli kapaklarla üretilmiştir. Kapakların üzerindeki renkler, kalemlerin renklerini belirtmektedir. Sharpie Fine Permanent Marker 12 Pack birbirinden farklı tonlardaki renkleriyle kişisel tasarımlarınıza, not defterlerinize, ajandalarınıza, ofisinize ve hobi ortamlarınıza inanılmaz bir canlılık, hareket ve neşe kazandırmayı amaçlamaktadır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Sharpie Fine karışık renkler permanent markör 12'li set kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.