Sgs Demir Testere Kolu Profesyonel

190 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sgs Demir Testere Kolu Profesyonel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bafra Yıldırım Yapı Satıcı Ünvanı: BAFRA YILDIRIM YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0960086627200001 Vergi Kimlik Numarası: 9600866272
    Bu ürün Bafra Yıldırım Yapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PROFESYONEL DEMİR TESTERE KOLU SGS Profesyonel Demir Testere Kolu, demir ve benzeri sert malzemeleri kesme işlerinizde güçlü ve etkili bir yardımcıdır. Özellikle profesyonel kullanım için tasarlanan bu testere kolu, keskin ve hassas kesimler yapmanızı sağlar. Demir Testere Kolu Ürün Özellikleri : Dayanıklı yapısı ve ergonomik tasarımı ile SGS Profesyonel Demir Testere Kolu, uzun ömürlü kullanım ve kesintisiz performans sunar. Profesyonel sonuçlar almanızı sağlayarak işlerinizi daha verimli hale getirir. SGS Profesyonel Demir Testere Kolu, güvenilir ve sağlam yapısı sayesinde zorlu kesim işlerinizde size destek olur. Profesyonel kullanıcılar için özel olarak tasarlanan bu ürün, güçlü yapısı ile en sert malzemeleri bile kolaylıkla keser. SGS Profesyonel Demir Testere Kolu ile işlerinizi daha kolay ve hızlı bir şekilde tamamlayın. Profesyonel sonuçlar elde ederek işlerinizde en iyi performansı gösterin. SGS kalitesi ile daha iyi kesimler yapmanın keyfini yaşayın.
Geri Bildirim Ver