Sgs 5*100 YILDIZ TORNAVİDA ( YELLOW SERİES)

49,90 TL

Ürün Bilgileri

Sgs 5*100 YILDIZ TORNAVİDA ( YELLOW SERİES)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Merve hırdavat nalburiye Satıcı Ünvanı: SÜMEYYE MERVE BAYRAKTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1321099124
    Bu ürün Merve hırdavat nalburiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SGS 5100 YILDIZ TORNAVİDA Zengin işçiliği ve şık tasarımıyla dikkat çeken bir ürün serisidir. Bu seri, benzersiz yıldız deseni ile tasarlanmış özel bir tornavida koleksiyonunu içerir. Parlak sarı tonlarındaki kaplamasıyla, işlerinizi hem daha kolay hem de daha stil sahibi bir şekilde halledebilirsiniz. SGS 5100 Yıldız Tornavida ürün özellikleri : Her bir tornavida, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve dayanıklılığı ile öne çıkar. SGS kalitesi, uzun ömürlü kullanım ve güvenilir performans sunar. Tornavidaların ergonomik sap tasarımı sayesinde uzun süreli çalışmalarınızda bile konforlu bir deneyim yaşarsınız.
  • SGS 5100 YILDIZ TORNAVİDA YELLOW SERİES, hem profesyonel tamirciler hem de hobi odaklı kullanıcılar için mükemmel bir seçenektir. Her bir tornavida, özel yıldız deseni ile öne çıkar ve işlerinizi daha da keyifli hale getirir. Bu seri, işlevselliği ve estetiği mükemmel bir dengeyle bir araya getirir.
  • Eğer kaliteli ekipmanlar arıyorsanız ve aynı zamanda tarzınızı da yansıtmak istiyorsanız, SGS 5100 YILDIZ TORNAVİDA YELLOW SERİES tam da ihtiyacınız olan ürünlerdir. Her projeye profesyonel bir dokunuş katmanın ve işlerinizi bir adım öne taşımanın keyfini çıkarın.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 10 Parça
Geri Bildirim Ver