SG PINECONE 2411 RTR Uzaktan Kumandalı Yarış Arabası 1/24 2.4G RWD RC Araba Şarjlı Drift LED Yüksek Hızlı 20km/s

2.499 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

SG PINECONE 2411 RTR Uzaktan Kumandalı Yarış Arabası 1/24 2.4G RWD RC Araba Şarjlı Drift LED Yüksek Hızlı 20km/s

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TURCO Satıcı Ünvanı: SAMET TURHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8710771389
    Bu ürün TURCO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2411 RTR Uzaktan Kumandalı Yarış Arabası 1/24 2.4G RWD RC Araba Şarjlı Drift LED Yüksek Hızlı 20km/s SG 2411 1/24 Ölçekli Uzaktan Kumandalı Araba: İç ve Dış Mekanda Eğlence! Açıklama: Bu harika model araba, hız, dayanıklılık ve kullanım kolaylığıyla öne çıkar. Hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. İşte bazı özellikleri: Güç Sistemi: Entegre kontrol ESC, 8520 motor ve 3.7g servo ile donatılmış. Verici: 2.4G frekans ve 4CH kanal sayısıyla ?50m uzaktan kumanda mesafesi sunar. Pil: Araba için 3,7V 300mAh Li-ion batarya (dahil) ile 50 dakika şarj süresi ve 15-20 dakika oynama süresi. Malzeme ve Ölçüler: PA+metal+elektronik parçalardan yapılmış, araç boyutu 188.56cm, dingil mesafesi 11.4cm, kutu boyutu 2112.516.5cm. Özellikler: İleri, geri, sola / sağa dönüş, fren, tam orantılı gaz ve direksiyon özellikleri. ESP gövde elektronik stabilite sistemi (jiro ile birlikte). LED far ve ön arka lambalar (kullanıcılar tarafından isteğe bağlı olarak ışık barı eklenebilir). 2.4G tam ölçekli senkron uzaktan kumanda sistemi. 1/24 mini ölçek, iç mekanda veya dışarıda kullanım için ideal. Serbest kayan lastiklerle 2WD arka tekerlekten çekiş. LED ışıklarını yükseltme ve eklemeye destek ve 720p WIFI kamerası (hepsi dahil değildir). Paket İçeriği: 1 adet Uzaktan Kumandalı Araba 1 adet Dahili Pil 1 adet Uzaktan Kumanda 1 adet USB Şarj Kablosu 1 adet Kılavuz 4 adet Drift Lastikleri Müşteri Yorumları: "Fantastik salon yarış arabaları. Bu ucuz küçük arabalar paranın karşılığını fazlasıyla veriyor. Hızlı, hafif, dayanıklı (evet, herhangi bir şey kötü muamele edilirse kırılabilir) ve kutudan çıkar çıkmaz çalışır durumda. Sadece kumandaya iki adet AA pil takın. Kutuda, arabayla birlikte pil, uzaktan kumanda, kayma lastikleri, şarj cihazı, bir kılavuz, birkaç yedek gövde pimi ve birkaç yan ayna bulunuyor. Direksiyon ve gaz tam orantılı olarak çalışır ve tekerleklere güç çıkışını düzenlemek için akıllı bir gaz düğmesi bulunur. Bu da arabayı/kumandayı kolayca adapte ederek yeni veya deneyimsiz sürücülere kolaylık sağlar. Yani her şey harika. Fark ettiğim bir şey ise, zamanla arabaların gazı bırakıldıktan sonra artık serbestçe gitmemesi ve geri viteste zorlanmasıydı. Yakından inceledikten sonra arabaların zemindeki her tüyü ve tozu (ve temizlediğimi düşündüğüm) topladıklarını ve arka aksın etrafına sardıklarını fark ettim, bu da sürtünmeye neden oldu. Bu yüzden zaman zaman bakım yapmanızı öneririm. Bunun için sadece gövdeyi ve çok dikkatlice arka tekerlekleri çıkarın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil-Siyah
  • Su Geçirmez Hayır
  • Maksimum Hız 0-30 km/saat
  • Sürüş Süresi 10-20 Dakika
Geri Bildirim Ver