Sezka Life 12 Adet Metal Vakum Kapaklı Borosilikat Cam Kavanoz 30 Adet Suya Dayanıklı Şeffaf Etiket Seti 6x9

1.599,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Sezka Life 12 Adet Metal Vakum Kapaklı Borosilikat Cam Kavanoz 30 Adet Suya Dayanıklı Şeffaf Etiket Seti 6x9

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezka Life Satıcı Ünvanı: YAĞMUR AKKOYUNLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0301115785
    Bu ürün Sezka Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12 Adet Metal Vakum Kapaklı Borosilikat Cam Kavanoz Seti 6x9 30 adet Şeffaf suya dayanıklı etiket hediye gönderilmektedir. 200ml 6cm Çap 9 cm Yükseklik.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 12 Parça
Geri Bildirim Ver

Sezka Life 12 Adet Metal Vakum Kapaklı Borosilikat Cam Kavanoz Seti 6x9

Pratiklik sağlayan materyaller müşterilerin hayatını kolaylaştırdığı gibi gerekli düzeni sağlayabilme noktasında da yardımcı olur. Özellikle mutfak gibi farklı pek çok yiyecek, içecek, araç ve gereçlerin bulunduğu ortamlar için düzen sağlamak önem taşır. Müşteriler tarafından yoğun şekilde tercih edilen kavanozlar, farklı yapıdaki yiyecekleri muhafaza etme adına kullanılır. Metal kapaklı cam kavanoz, hem sağlıklı hem de şık oluşundan dolayı müşterileri kendine çeker. Mutfak dolaplarında ya da tezgah üstlerinde düzen sağlamak ve bu düzeni sürdürmek için temin edilir. 12 adet aynı boyuta sahip kavanozla, pek çok ürün muhafaza edilebilir. Gösterişli ve modern yapıdaki bu kavanozların kullanım amacı müşterilerin gereksinimlerine göre farklılık gösterebilir. Vakumlu kapak cam kavanoz sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan bu ürünlere kısa sürede sahip olabilirsiniz.

  • Metal kapak
  • Şeffaf renk
  • Vakumlu tasarım

Şık ve Kaliteli Metal Kapaklı Vakumlu Cam Kavanoz

Şık ve Kaliteli Metal Kapaklı Vakumlu Cam Kavanoz

Kavanoz gibi çok amaçlı olarak kullanılabilen parçalar, mutfakların aranan ürünüdür. Müşterilerin çeşitli ihtiyaçlar için tercih ettikleri Sezka Life cam kavanoz seti 6x9 cm boyuta sahiptir. İdeal boyutu ile beğeni toplayan bu ürün, sık sık kullanılan baharatları kolay ulaşılabilir hale getirir. Bir düzen içerisinde kullanıma hazır halde tutulan çeşitli ürünler, kavanozlar içinde hijyenik şekilde muhafaza edilir. Kavanozların kapak kısımları, baharatları toz gibi istenmeyen etkenlerden korur. Sezka Life 12 adet metal vakum kapaklı borosilikat cam kavanoz seti 6x9 SZKMTL2 modeli birçok kişinin beğenisini kazanır. Müşterilerin kolaylıkla sahip olabileceği bu ürün, özellikle mutfak dolapları içerisinde tutulur. Dolabın sunduğu alana uygun şekilde yerleştirilen kavanozlar, şıklıkla beraber düzenin verdiği rahatlık hissini de getirir. Şeffaf rengi ile mutfağa renk katan bu ürünü temin ederek çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kullanışlı Metal Kapaklı Vakumlu Cam Kavanoz

Kullanışlı Metal Kapaklı Vakumlu Cam Kavanoz

Avantajlı kullanım imkanları sayesinde müşterilerden geçer not alan bu kavanoz seti, 12 adetten oluşmasıyla da memnun edicidir. Bu sayede, aynı kavanozlar kullanılarak mutfak dizayn edilip görsellik açısından hoş karşılanan sonuçlara ulaşılmış olur. Sezka Life 12 adet metal vakum kapaklı borosilikat cam kavanoz seti 6x9 kullananlar, söz konusu ayrıntıları dikkate alarak tercihlerini bu yönde yaparlar. Set içerisinde yeterli miktarda bulunan her bir parça, cam ve metal kapaklıdır. Sağlık açısından tehlike oluşturmadığı için baharatlar uzun süre kavanoz içerisinde muhafaza edilebilir. Kavanozların her biri 200 ml hacme sahiptir. Eşit boyları sayesinde mutfakta rahatsız edici görünüm oluşturmaz. Ürünler, 6 cm çapa ve 9 cm yüksekliğe sahiptir. Metal vakum kapaklı borosilikat cam kavanoz, çeşitli mutfaklarla uyum sağlar. Ortamın havasını değiştiren bu ürünü tercih ederek rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Metal Kapaklı Vakumlu Cam Kavanoz Özellikleri ve Fiyatları

Metal Kapaklı Vakumlu Cam Kavanoz Özellikleri ve Fiyatları

Sezka Life 12 adet metal vakum kapaklı borosilikat cam kavanoz seti 6x9 cm ebatı ve kapak kısmıyla ilgi çeker. Vakum özelliğinin bulunması, ürünü kolaylıkla açıp kapatmayı mümkün kılar. İnce yapılı ürünlerin her biri, ısıya karşı dayanıklıdır. Kapak kısımlarının temizliği elde yapılırken cam parçalar makinede yıkanabilir. Ancak, uzun ömürlü bir kullanım için ürünün tamamen elde yıkanması önerilir. Sezka Life 12 adet metal vakum kapaklı borosilikat cam kavanoz seti 6x9 yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Yorumlardan yola çıkarak model hakkında bilgi edinebilirsiniz. Sezka Life 12 adet metal vakum kapaklı borosilikat cam kavanoz seti 6x9 fiyatları ürün özelliklerine göz önüne alınarak belirlenir. Rakamlar, farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Trendyol aracılığıyla kolaylıkla bu ürünü sipariş ederek mutfağınıza farklılık getirip modern dokunuşlar yapabilirsiniz.