Seyidoğlu Helvacık Kakaolu 20 Gr Koli (96 Adet)

460 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Seyidoğlu Helvacık Kakaolu 20 Gr Koli (96 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seyidoğlu Gıda Satıcı Ünvanı: SEYİDOĞLU GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0767020974000013 Vergi Kimlik Numarası: 7670209740
    Bu ürün Seyidoğlu Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seyidoğlu helvacık kakaolu tahin helvası 20gr en kaliteli susamların seçilerek özel taş değirmenlerde itina ile ezilmesi sonucu doğal kaynaklı tatlandırıcılar kullanılarak hazırlanmış olan helvacık kakaolu tahin helvası Seyidoğlu ustalığının tecrübesi ile üretilmiş geleneksel bir Türk tatlısıdır. Helvacık Seyidoğlu kakaolu tahin helvası ürünümüz olan Helvacık Kakaolu Tahin Helva 20 Gr geleneksel yöntemle hijyenik olarak üretilir. Pancar şekeri, su ve limon tuzuyla kaynatılıp şeker şurubu haline getirilir. Sonra bu şurup çöven suyu ile çırpılarak beyazlatılır. Daha sonra geleneksel yöntemle küreklenerek tahinle birleşmesiyle kakaolu tahin helvası elde edilir. Homojen ve ince lifli yapıya sahiptir. Kakao, fıstık, badem ve ceviz gibi kuruyemişlerle karıştırılarak farklı tatlarda sofralara sunulur. Zaten tahin helvası doyurucu ve besleyici olmasının yanında sağlıklı ve enerji verici özellikleri bakımından asırlar boyunca farklı nedenlerle sofralarda en çok tercih edilen bir tatlı olagelmiştir. Kakaolu tahin helvası Osmanlı ziyafet sofralarından günümüze taşınmış geleneksel lezzetlerimizdendir. Seyidoğlu tahin helvasının sırrı , geleneksel yöntemlerle ve sevgiyle üretilmesinde saklıdır. Tahin helvası fırında ısıtılarak güveçte tahin helvası balık arkası nda tüketilebilir. Tahin helvası ile yapılan tatlılar ve daha birçok tarif için bloğumuza bakabilirsiniz. Helvacık Kakaolu Tahin Helvası 20 Gr SAKLAMA KOŞULLARI Helvayı serin ve kuru bir yerde saklamanız gerekiyor. Ambalajını açtıktan sonra yeniden saklamak için hava almayacak şekilde ağzını kapatmalısınız. Ayrıca güneş ışığından da uzak tutmalısınız. Tahinden üretildiği ve doğal olduğu için Isı değişikliklerinde yağlanma olabilir ancak bu helvanın bozulduğu anlamına gelmez. Hava aldığında nemlenme olabilir ancak üzerindeki yumuşak kısım kazınarak kalan kısım yeniden tüketilebilir.
Geri Bildirim Ver