Seven Berry Reflor 250 Mg 20 Kapsül

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Seven Berry Reflor 250 Mg 20 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. 1. BEŞERİ TIBBİ ÜRÜNÜN ADI REFLOR 250 mg Kapsül 2. KALİTATİF VE KANTİTATİF BİLEŞİM Etkin madde: - Liyofilize Saccharomyces boulardii (250 mg mayaya eşdeğer) 282,50 mg Yardımcı maddeler: - Laktoz monohidrat 32,50 mg - Magnezyum stearat 2,85 mg Yardımcı maddeler için 6.1’e bakınız. 3. FARMASÖTİK FORM Kapsül 4. KLİNİK ÖZELLİKLER 4.1. Terapötik endikasyonlar • Enfeksiyöz ve non spesifik ishallerin tedavisi • Antibiyotik tedavisine bağlı ishal gibi sindirim sistemi rahatsızlı klarının önlenmesi ve tedavisinde • Vankomisin/metranidazole ek olarak Clostridium difficile hastalığının reküransının önlenmesinde • Seyahata bağlı turist diyaresinin önlenmesi ve tedavisi 4.2. Pozoloji ve uygulama şekli Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: Yetişkinler Doktor tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde Yetişkinlerde günde 1 veya 2 kapsül Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur. Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler. Listelenen fiyat 27 Ekim 2021 tarihine kadar geçerlidir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
Geri Bildirim Ver