Seta Tofaş Şahin 13'' Inç Jant Kapağı 4 Adet Kırılmaz Esnek

550 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL569 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Seta Tofaş Şahin 13'' Inç Jant Kapağı 4 Adet Kırılmaz Esnek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CAR-TEX Satıcı Ünvanı: YAŞAR ATASEVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5994431281600001 Vergi Kimlik Numarası: 0980125801
    Bu ürün CAR-TEX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket İçeriği
  • Ürün 4 adet 1 Takım(set) olarak gönderilir. Ürün beraberinde 4 adet ilanda belirtilen amblem gönderilmektedir. ’Bijon geçmeli olmayan ürünler ile birlikte yolda darbelere karşı jant kapağınızın çıkmamasını sağlayan 8 adet plastik kelepçe gönderilecektir.’’

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Fiat / Tofaş Şahin
  • Jant Çapı 13
  • Garanti Süresi Garantisiz
Geri Bildirim Ver

Seta Tofaş Şahin 13'' Inç Jant Kapağı 4 Adet Kırılmaz Esnek

Seta Tofaş Şahin 13'' inç jant kapağı 4 adet olarak satılan kaliteli bir üründür. Seta Tofaş Şahin modeline uyumlu olan jant kapaklarında kaliteli malzeme kullanılır. Bu sayede esnek ve kırılmaz bir yapıya sahiptir. ABS moblen malzeme kullanılarak üretilen kapakları uzun süre kullanabilirsiniz. Aracınıza uyumlu olup olmadığını almadan önce kontrol etmeniz gerekir. Lastiğinizin inç ölçüsü lastiğinizin üzerinde yer alır. Lastiğinizin üstünden bu bilgiye kolaylıkla ulaşabilir uygun olan ölçüyü satın alabilirsiniz. Tofaş 13'' jant kapağı sürüş esnasında oluşabilecek darbelere karşı dayanıklı olarak tasarlanır. Taş sıçraması, lastiğin çukura girmesi gibi beklenmedik durumlarda herhangi bir zarar görmemesi için esnek ve kırılmaz madde ile üretilir. Son derece dayanıklı ve kaliteli olan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Kırılmaz materyal
  • Esnek tasarım
  • ABS moblen malzeme

Seta Tofaş Şahin 13 inç Jant Kapağı Kırılmaz Özellikleri

Seta Tofaş Şahin 13 inç Jant Kapağı Kırılmaz Özellikleri

Şahin 13'' jant kapağı özellikleri incelendiğinde kırılmaz ve esnek yapısı ile diğer ürünler arasında öne çıkar. ABS moblen malzemeden üretilen kapak hem şık hem de modern görüntü sunar. Kapak ile dışarıdan gelecek darbelere karşı koruma sağlarken arabanıza güzel bir görüntü kazandırabilirsiniz. Gri rengiyle tüm araç renklerine uyumlu olan Seta jant kapağı uzun süre kullanabilirsiniz. Kullanımı çok kolay olan ürünü kendiniz monte edebilirsiniz. Jant kapağının arka tarafında tırnaklar ve teller bulunur. Tırnak ve telleri janta kolayca takarak kullanabilirsiniz. Yolda araba ile seyahat sırasında meydana gelebilecek herhangi bir cismin çarpması ya da vurması sonucu jantı koruyarak oluşabilecek hasarı minimuma indirir. Bunun yanı sıra sürüş esnasında janttan ayrılmaması için sekman ve fazla sayıda tırnağa sahiptir. Bu sayede janta tutunması güçlenir ve çıkması engellenir.

Seta Tofaş Şahin 13 inç Jant Kapağı Esnek Yorumları

Seta Tofaş Şahin 13 inç Jant Kapağı Esnek Yorumları

Seta Tofaş şahin 13'' inç jant kapağı 4 adet yorumları bölümünden ürün hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Birinci kalite malzeme kullanılarak üretilen kapağı arabanın tekerine kolayca monte edebilirsiniz. Üzerinde bulunan tırnaklar sayesinde montaj işlemini kolaylaştıran ürünü dilediğiniz zaman jantın üstüne sabitleyebilirsiniz. Gri rengi ile modern bir görüntü sunarken arabanın hareketi sırasında meydana gelebilecek herhangi bir darbeye karşı korunmasını sağlar. Bu sayede ürünün ömrü uzamış olur. Yapımında kullanılan materyalin esnek ve kırılmaz olması kullanım süresini artırır. Kullanım sırasında ses yapmadığı için aracınızı sürerken herhangi bir ses duymaz ve rahatsız olmazsınız. Tek siparişinizde dört janta da takabilmeniz için dört adet kapak teslim edilir. Seta Tofaş Şahin 13'' inç jant kapağı 4 adet kullananlar üründen memnuniyetlerini dile getirir. Hemen Seta Tofaş Şahin 13'' inç jant kapağı 4 adet sipariş verebilir ürünü janta monte ederek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Seta Tofaş Şahin 13 inç Jant Kapağı Kırılmaz Esnek Fiyatı

Seta Tofaş Şahin 13 inç Jant Kapağı Kırılmaz Esnek Fiyatı

Kapak dörtlü set halinde satılır. Kapak üzerinde bulunan tırnaklar ile dört janta kolaylıkla monte edebilirsiniz. 13 inç modele uygun olan kapağın aracınıza uyumlu olup olmadığını satın almadan önce mutlaka kontrol etmeniz gerekir. Bu bilgiye lastiğinizin üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Aracınıza uygun olan jantı seçip kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Seta Tofaş Şahin 13'' inç jant kapağı 4 adet fiyatı özellikleriyle birlikte değerlendirildiğinde ekonomiktir. Jantı olası darbelere karşı koruduğu için jant hasarını önler ve sizi olası ekstra masraflara karşı korur. Ayrıca kapağın yapımında kullanılan ABS moblen malzemenin dışarıdan gelebilecek darbelere karşı dayanıklı olması sayesinde hem kapağın hem de jantın korunması sağlanır. Jantların korunması için gerekli olan bu ürünü Seta Tofaş Şahin 13'' inç jant kapağı 4 adet satın alma bölümünden Trendyol aracılığıyla sipariş verebilirsiniz.