Seta Tofaş Doğan Şahin 14 Inç Jant Kapağı 4 Adet Kırılmaz Esnek

490 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
674,99 TL490 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL529 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Seta Tofaş Doğan Şahin 14 Inç Jant Kapağı 4 Adet Kırılmaz Esnek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CAR-TEX Satıcı Ünvanı: YAŞAR ATASEVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5994431281600001 Vergi Kimlik Numarası: 0980125801
    Bu ürün CAR-TEX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri
  • ’’tüm yerli, ithal, marka ve model otomobillerde kullanılacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir.’’
  • ’’jant ölçüsü (inç) ürün isminde belirtilmiştir.’’
  • ’’kırılmaya, çatlamaya, darbelere karşı dayanıklı 1. Kalite esnek malzemeyle türkiye' de üretilmiştir.’’
  • ’’jant kapağının dış etkilere karşı boyasının zarar görmemesi ve parlak durması açısından vernik ile kaplanmıştır.’’
  • ’’jant kapağının arka tarafındaki tırnaklar ve teller sayesinde kolaylıkla monte edilir.’’
  • ’’yolda aracınızla giderken olası çukur düşmelerine ve darbelere dayanıklıdır.’’
  • ’’sürüş esnasında janttan çıkmaması için sekman ve daha fazla tırnağa sahiptir.’’
  • ’’sekman tırnakları tek değil orijinal kalıp 4 tırnaklıdır.’’
  • ’eski jant kapağınızı yerinden çıkarın veya kapak yeni takılacaksa kapağı yuvasına iterek oturtun.’’
  • ’’lastiğiniz inç ölçüsü lastiğinizin üzerinde yazmaktadır. Kolaylıkla bu bilgiye ulaşabilir ve ürünü satın alabilirsiniz.’’
  • ’’ürün resimleri tarafımızdan çekilmiş olup, gönderilecek ürünün gerçek resimleridir.’’
  • ’paket içeriği
  • ’’ürün 4 adet 1 takım(set) olarak gönderilir.’’
  • ’’ürün beraberinde 4 adet ilanda belirtilen amblem gönderilmektedir.’’
  • ’’bijon geçmeli olmayan ürünler ile birlikte yolda darbelere karşı jant kapağınızın çıkmamasını sağlayan 8 adet plastik kelepçe gönderilecektir.’’

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Fiat / Tofaş Doğan
  • Jant Çapı 14
  • Garanti Süresi Garantisiz
Geri Bildirim Ver

SETA Tofaş Doğan Şahin 14 inç Jant Kapağı 4 Adet Kırılmaz Esnek

SETA jant kapağı Tofaş marka otomobiller arasında olan Doğan ve Şahin modellerine birebir uyumlu şekilde üretilir. 14 inç ölçüsünde olduğu için yerli ya da ithal markalı tüm araç modellerinde de kullanılabilir. Birinci sınıf materyal ile imal edilen bu ürün; kırılma, çatlama ve darbe gibi durumlara karşı yüksek mukavemetlidir. Materyalin belirli bir esneme payı olduğu için uzun süre dayanıklılık gösterir. Türkiye’de üretilen jant kapağı kalitesi ile memnun eder. SETA Tofaş Doğan Şahin 14 inç jant kapağı 4 adet kırılmaz esnek kullananlar ürünün kullanım özelliklerinden, kolay montajından, estetik tasarımından ve fiyatından dolayı avantajlı olduğundan bahsederler. Müşterilerin yazdıkları yorumları ve değerlendirme puanlarını detaylı şekilde inceleyerek ürünle ilgili değerlendirmenizi yapabilirsiniz.

  • Esnek ve kırılmaz yapı
  • 14 inç her tekere uyumlu
  • Estetik ve parlak tasarım

SETA Tofaş Doğan Şahin 14 İnç Jant Kapağı Özellikleri

SETA Tofaş Doğan Şahin 14 İnç Jant Kapağı Özellikleri

SETA Tofaş Doğan Şahin 14 inç jant kapağı 4 adet kırılmaz esnek yapısı ile kullanışlı bir forma sahiptir. Boyanın dış etkenlerden zarar görmemesi için özel vernikle kaplanır ve bu sayede parlaklık da kazanır. Kapağın arka kısmında teller ve tırnaklar bulunur. Bu tırnak ve teller sayesinde pratik bir montaj kolaylığı sağlanır. Zorlu yol şartlarına karşı dirençli olarak geliştirilen model çukur ya da engebeli zeminde sağlam bir duruş sergiler. Kapağın yerinden çıkmaması için kullanılan sekman tırnakları da Tofaş’ın orijinal üretiminde olduğu gibi 4 adettir. Bu sağlam montaj şekli güvenli bir sürüş deneyimi sunar. Mevcut lastiğiniz üzerinde 14 inç boyutlu olduğu yazıyor ise bu üründen kaç tane ihtiyacınız varsa düşünmeden satın alabilirsiniz. Profesyonel yardım almadan pratik şekilde montaj yaparak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

SETA Tofaş Doğan Şahin 14 İnç Jant Kapağı Yorumları

SETA Tofaş Doğan Şahin 14 İnç Jant Kapağı Yorumları

SETA Tofaş Doğan Şahin 14 inç jant kapağının montajı için öncelikle lastikler üzerinde duran mevcut kapağın çıkarılması gerekir. Mevcut lastikte kapak yoksa ürünü yuvaya iterek oturtabilirsiniz. Kapak yerine oturduktan sonra telleri ve sekman tırnaklarını birleştirmeniz yeterlidir. SETA Tofaş Doğan Şahin 14 inç jant kapağı 4 adet kırılmaz esnek yorumları deneyimli müşteriler tarafından yazıldığı için montaj, kullanım süreci, ürün kalitesi gibi çeşitli konularda güvenilir yanıtlar bulabilirsiniz. Aklınıza takılan soru işaretlerini bu yorumlar arasında çözebilirsiniz. Yorum yazma hakkı olan müşteriler değerlendirme puanlarını da belirterek ürünün öne çıkmasına destek olurlar. Memnuniyet yaratan bu ürünü detaylarıyla inceledikten sonra tercih ederek gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Siz de ürünü satın aldıktan sonra kendi kullanım tecrübenizi ya da materyal kalitesi ile ilgili görüşlerinizi diğer müşterilerle paylaşabilirsiniz.

Kampanyalı SETA Tofaş Doğan Şahin 14 İnç Jant Kapağı Fiyatı

Kampanyalı SETA Tofaş Doğan Şahin 14 İnç Jant Kapağı Fiyatı

SETA Tofaş Doğan Şahin 14 inç jant kapağı 4 adet kırılmaz esnek fiyatı ekonomik bir alım fırsatı sunar. Paket içeriğinde dört adet jant kapağı 1 takım tam set olarak gönderilir. Setin içerisinde dört adet Tofaş markasını temsil eden amblem de bulunur. Jantınız bijon geçmeli değilse seyir esnasında kapağın çıkmasını önleyen kelepçeleri kullanabilirsiniz. Bu kelepçeler kapakla aynı renktedir ve 8 adet olarak sete dahildir. Plastik kelepçeleri uygulaması çok kolaydır ve emniyet konusunda sağlamdır. Tek bir alışveriş ile tüm bu ürünleri bir arada satın alabilirsiniz. Aracınızın eskiyen, kırılan, yamulan, deforme olan veya düşen jant kapaklarını uygun fiyata yenisi ile değiştirebilirsiniz. Trendyol’un sunduğu avantajlı kampanyalar sayesinde ürünü indirimli fiyatlarla satın almanız da mümkündür. Güvenli ödeme sisteminin rahatlığı ile siparişinizi kolay bir şekilde verebilirsiniz.