Serve Compass Kartvizit Bordo Çoklu Sv-8220-brd

42,99 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Serve Compass Kartvizit Bordo Çoklu Sv-8220-brd

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pulko Market Satıcı Ünvanı: MUSTAFA CAN BAHADIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4420943091600013 Vergi Kimlik Numarası: 1310553285
    Bu ürün Pulko Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri: *Renk: Bordo *90x65 mm ebatlar *İki katlı forma sahiptir *Stirolbütadien kırılmaz malzeme *Devrilmeyen ergonomik tasarım *Dekoratif ve şık görünüme sahip *Yüksek kartvizit kapasitesi *Sağlığa zararlı kimyasallar içermez *İş yerleri, ofisler ve kurumlar için ideal Serve SV-8220-BRD Compass Bordo Çoklu Kartvizitlik, 90x65 mm ebatlara sahiptir. Bordo renkte kırılmaz malzemeden imal edilen bu kartvizitlik, devrilmeyen ergonomik tasarıma sahiptir. İki katlı yapısı, çok daha fazla sayıda kartvizite ev sahipliği yapma olanağı sunar. Çalışma masalarınızda dekoratif ve şık bir görünüm sergiler. İstediğimiz herhangi bir şirket ya da müşteriye artık dijital yoldan ulaşabiliyoruz. Fakat yine de kâğıt formdaki kartvizitler popüler kullanımlarından bir şey kaybetmeden gündelik hayatımızda yer etmeyi sürdürüyor. Dilediğimiz müşteriye tüm iletişim bilgilerimizi bir çırpıda sunabildiğimiz gibi, ulaşmak istediğimiz tüm kişilerin bilgilerini de bir kartvizitte toplamış oluyoruz. Bu sayede adeta telefon rehberimizi somut bir şekilde yedeklemiş oluyoruz. Siz de bu önemli ihtiyacınızı iki katlı forma sahip, dayanıklı polimer malzemeden üretilen Serve SV-8220-BRD Compass Bordo Çoklu Kartvizitlik ile ekonomik fiyatlara karşılayabilirsiniz. Daha pek çok marka, model, kullanım amacı, kapasite ve tasarımda kartvizitlik ürününe uygun fiyatlarla ulaşabileceğiniz en büyük endüstriyel ofis tedarikçiniz ofisostim.com, tek tıkla tüm siparişlerinizi kapınıza kadar ulaştırıyor. TÜM ÜRÜNLERİMİZ ADET SATILMAKTADIR. PAKET SATIŞIMIZ BULUNMAMAKTADIR.
Geri Bildirim Ver