SERİNOVA Yakut Çiçek Saksısı Siyah 22 Litre

226 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
234,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
261 TL254 TL
450 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

SERİNOVA Yakut Çiçek Saksısı Siyah 22 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bi dünya Satıcı Ünvanı: POLİVA İNŞAAT HAFRİYAT PETROL İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732069032600019 Vergi Kimlik Numarası: 7320690326
    Bu ürün Bi dünya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SERİNOVA Yakut Çiçek Saksısı Siyah 22 Litre
  • 1 Adet Serinova Çiçek Saksısı
  • Yakut No:5 Siyah Plastik Çap: 340 mm Derinlik: 300 mm Hacim: 22 litre
  • Yakut saksı tercihiniz ile sizlerde çiçeklerinizi daha şık ve özel bir görüntüye kolayca kavuşturabilirsiniz estetik çizgilerden oluşan bu özel modelimiz farklı renk seçenekleri ile balkonunuza ya da kapalı ev ortamlarınıza ayrı bir hava kazandırmaktadır. Yakut saksı modeli alttan sulama özelliği ile suyu çiçek köklerinin kolayca çekmesine imkân sunarken diğer bir taraftan farklı ebatlarıyla çiçeklerinize özel alalar sağlamaktadır.
  • Dilediğiniz renk ve sayıda sipariş vererek çiçekleriniz layık olduğu rahatlığa ve şıklığa bu özel saksı modeli ile kavuşturabilirsiniz.
  • Bu modelde iç ızgara bulunmamaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Siyah
  • Yükseklik 30-40 cm
  • Şekil Yuvarlak
  • Genişlik 30-40 cm
  • Hacim 20 - 25 L
Geri Bildirim Ver

SERİNOVA Yakut Çiçek Saksısı Siyah 22 Litre

SERİNOVA Yakut çiçek saksısı siyah 22 litre ürün seçeneği, sahip olduğu özellikler sayesinde evinizin dekorasyonuna etkin bir dokunuş sağlar. Göz alıcı siyah rengi, sade ancak şık bir tasarım isteyenler için birebirdir. Yaşam alanlarınıza ulaşan bu etkili dokunuş sayesinde şık bir enerji yakalayabilirsiniz. Evinizi ya da iş yerinizi daha samimi bir ortam haline getirecek ürün, sahip olduğu yüksek hacimle sağlam bir dekorasyon sağlamaya yardımcı olur. 22 litrelik toprak hacmi ve 300 mm derinliği sayesinde göz alıcı bir süs objesine sahip olabilirsiniz. Ürün tabaksız şekilde gönderildiğinden içine dekoratif taş koyarak drenaj sağlamasına yardımcı olabilirsiniz. SERINOVA yakut saksı 22 litre ürünü sayesinde yaşadığınız ortama zarif bir obje yerleştirebilirsiniz. Gördüklerinizden farklı ve objektif bir saksı arıyorsanız, söz konusu model bu arayışınız için oldukça idealdir.

  • 22 litre toprak hacmi
  • Siyah renk
  • 300 mm derinlik

Ayrıcalıklarıyla SERİNOVA Yakut Çiçek Saksısı Siyah

SERİNOVA yakut çiçek saksısı siyah 22 litre kampanya ürününü edinerek hem ekonomik hem şık bir modele sahip olabilirsiniz. Eviniz ya da ofisinizin daha kişisel ve çok daha samimi bir özelliğe kavuşması için bu modele şans verebilirsiniz. Kendine münhasır tasarım çizgileriyle oturma odası, salon ve balkon gibi alanlara çok yakışır. Evinize gelen davetlilerde hoş bir izlenim bırakır. Koyulduğu ortamda iyi hisler uyandıran bir tasarıma sahiptir. Oldukça yenilikçi ve çok yönlü özelliğe sahiptir. SERINOVA yakut saksı modeli ile özgün dizaynın şıklıkla buluştuğu bir yaşam alanına kavuşabilirsiniz. Geniş bir balkona sahipseniz söz konusu ürün, balkonunuza çok yakışacaktır. Modern tasarım çizgileriyle yenilikçi bir dizayn arayanlar için oldukça idealdir. Koyduğunuz ortam neresi olsun hoş ve zarif bir ambiyans katmayı başarır. Siyah rengiyle her çiçekle uyumludur.

SERİNOVA Yakut Çiçek Saksısı Siyah Özellikleri

SERİNOVA Yakut çiçek saksısı siyah 22 litre özellikleri ile ideal bir ev dekorasyonu sağlar. SERINOVA Yakut serisinin no:5 ürünü olan model, siyah plastikten meydana gelmesiyle her ortama uyum sağlayacak özelliktedir. Çapı 340 mm olarak ölçülen ürünün derinliği ise 300 mm olarak öne çıkar. Yakut saksı tercihlerinizde çiçek ve bitkilerinizin çok daha özel bir görüntüye sahip olmasını sağlar. Çiçek yetiştiriciliğinden hoşlanan ve yaşam alanlarını zarif parçalarla süslemek isteyenlerin severek tercih ettiği bir modeldir. Yakut saksı modelinin sahip olduğu görüntü, konduğu her ortama uyum sağlamasına yardımcı olur. SERİNOVA Yakut çiçek saksısı siyah 22 litre indirim ürününü, kapalı ev ortamına ya da balkonunuza koyarak bambaşka bir hava yaratabilirsiniz. Söz konusu modeli tercih ederek yaşam alanlarınıza layık olduğu değeri verebilirsiniz.

SERİNOVA Yakut Çiçek Saksısı Siyah Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan SERİNOVA Yakut çiçek saksısı siyah 22 litre yorum ve görüşleri üzerine incelemede bulunarak söz konusu ürün modelinin sizin için ne denli faydalı olduğunu bir de kullanıcı görüşlerinden öğrenebilirsiniz. Konforlu ve şık bir tasarım için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz ürün, sahip olduğu fonksiyonel özelliklerle de dikkat çekicidir. Alttan sulama özelliği sayesinde çiçeklerinizin kökleri ile suyun çok daha rahat buluşmasına olanak tanır. Dilediğiniz sayıda sipariş verebilir, işletme gibi büyük alanlarınız için göz alıcı bir tasarım sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz salonunuzun köşesine yerleştirerek de kullanım sağlayabilirsiniz. SERİNOVA Yakut çiçek saksısı siyah 22 litre satın al işlemi yaparak yaşam alanlarınız için faydalı bir seçimde bulunabilirsiniz. Hem şık hem de dinamik bir görüntüye sahip ürün, benzersiz bir hayal gücüyle tasarlanmıştır. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.