SERİNOVA - Orkide Saksısı - Şeffaf Saksı - 3 Lt

Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,99 TL107 TL
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 50 TL İndirim
450 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

SERİNOVA - Orkide Saksısı - Şeffaf Saksı - 3 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KanyonMarket Satıcı Ünvanı: KANYONSOFT YAZILIM E-TİCARET BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0497102230700001 Vergi Kimlik Numarası: 4971022307
    Bu ürün KanyonMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orkide Saksısı Tabaklı Orkide Saksısı Ebat Ø18x16 cm Orkide Saksısı Hacim 3 LT

Ürün Özellikleri

  • Yükseklik 15-20 cm
  • Genişlik 15-20 cm
Geri Bildirim Ver

Serinova - Orkide Saksısı - Şeffaf Saksı - 3 Lt

Orkide yetiştirmek, uzun yıllardır pek çok kişinin hobileri arasında yer alır. Orkideye doğru bakabilmek için de saksısının dikkatli seçilmesi gerekir. Bitkinin tüm ihtiyaçlarını sağlayan Serinova şeffaf orkide saksısı 3 lt; hem boyutu hem de malzeme yapısı ile son derece ideal bir üründür. Orkide bitkisine dikkatli bakılması gerektiği için bu saksıda drenaj delikleri bulunur. Delikler sayesinde bitkinin hava alması sağlanır. Bu ürün, son derece güzel görünümlü çiçeklerden olan orkidenin güzelliğini ekstra artırır. İdeal boyuta ve şeffaf özelliğe sahiptir. Bu ürün sayesinde bitki köklerinin ışığı güzel şekilde alması sağlanır. Bu tasarımın modern ve estetik detayları dikkatleri üzerine çeker. Şık görünümü sayesinde ev ve ofislerde beğeni toplar. Siz de ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

  • Şık ve özel tasarım
  • Birinci sınıf malzeme
  • 3 lt hacim

Serinova Şeffaf Orkide Saksısı 3 lt Özellikleri

Serinova Şeffaf Orkide Saksısı 3 lt Özellikleri

Masa tipi bu ürün, ofis ve ev gibi mekanlarda orkide büyütmek için ideal özelliklere sahiptir. Özel tasarımıyla bitkiye istediği ışığı sağlıklı şekilde ulaştırır. Modern tasarımları ile her köşede şık görünüm sağlar. Serinova orkide saksısı şeffaf saksı 3 lt görsel zenginliği orkide bitkilerinin ihtişamıyla birleşerek müşterilerin beğenisini kazanır. Bu ürün, doğrudan gün ışığına maruz kalsa dahi UV katkılı malzeme yapısıyla ışığı absorbe eder. Böylece bitkiyi korur. Saksının altındaki delikli yüzeyi ile süzülen su, köklerin çürümesini önler. Masa tipi bu ürün, yüksek kaliteli malzemelerden üretilir. Avantaj sağlayan tüm özellikleri sayesinde Serinova orkide saksısı şeffaf saksı 3 lt kullananlar, genel olarak memnun kalır. Beğeni kazanan bu ürün, müşterilerin orkide bakımını destekler. Bu süreçteki zahmetini azaltır. Hafif yapısı ile pratik bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Avantajlı Serinova Şeffaf Orkide Saksısı 3 lt

Avantajlı Serinova Şeffaf Orkide Saksısı 3 lt

Orkide bitkilerinin büyümesi ve hastalığa yakalanmaması için doğru saksının kullanılması gerekir. Kullanışlı tasarımı sayesinde Serinova orkide saksısı şeffaf saksı 3 lt, sıklıkla tercih edilir. Bu ürün, sağlıklı orkide bakımına yardımcı olur. Müşterilerin ve orkide bitkisinin ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanır. Avantajlarının yanı sıra yenilikçi tasarımı ile dikkatleri üstüne toplar. Tasarımı sayesinde köklerin belli bir form içinde kalması sağlanır. Dekoratif görünümü ile pek çok kişinin beğenisini kazanır. Şık dizaynı ve orkidenin güzelliği ile her yerde hoş bir ambiyans oluşturur. Bu ürün, her cins orkide bitkisine uyum sağlar. Kaliteli malzeme yapısı ile müşterilerin beklentilerini karşılar. Memnuniyet yaşayan müşteriler, hoşnutluklarından yorumlarda da bahsederler. Serinova orkide saksısı şeffaf saksı 3 lt yorumlarına göz atarak ürün hakkında detaylı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz.

Serinova Şeffaf Orkide Saksısı 3 lt Fiyatları

Serinova Şeffaf Orkide Saksısı 3 lt Fiyatları

Beğeni kazanan bu ürün; balkon, bahçe ya da oda gibi farklı ortamlarda kullanım için son derece uygundur. Şeffaf bitki kabı, kök kısımlarını daha rahat gözlemlemeye yardımcı olur. Dayanıklı malzemelerle üretilen bu ürün, kolay bir şekilde kırılmaz. Hafif yapısı sayesinde konumu istenildiği zaman değiştirilebilir. Serinova orkide şeffaf saksı 3 lt, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılar. Bu ürün, başarılı performansı sayesinde yoğun şekilde talep görür. UV katkılı ürün, yapısıyla farkını belli eder. Müşterilere avantaj sağlayan etkileyici özelliklerinin yanı sıra farklı bütçelere uyum sağlaması sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Serinova orkide saksısı şeffaf saksı 3 lt fiyatı ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Hem boyutu hem de özellikleriyle fiyat performans açısından beğeni kazanır. Serinova markalı şeffaf orkide saksısını cazip fiyatlar ile Trendyol’dan satın alabilirsiniz.