Serenity Home Spa - Aloe Vera Içeren Yenileyici Yüz Bez Maskesi 5’li

490 TL
(98 TL / adet)

Ürün Bilgileri

Serenity Home Spa - Aloe Vera Içeren Yenileyici Yüz Bez Maskesi 5’li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Depomac Satıcı Ünvanı: MACRO DERM KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609100956000001 Vergi Kimlik Numarası: 6091009560
    Bu ürün Depomac tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aloe Vera Özlü Maske, yüzdeki kan dolaşımını uyarmak için cildin gözeneklerine nüfuz eden ve yüz hücrelerini canlandıran cilde garantili nem sağladığı için bir kadının hiç ihmal etmemesi gereken temel adımlardan biridir.Kirlilik, duman, toz ve güneş yüzünüze zarar verebilir ve cansız hale getirebilir. Aktif kömür, cildinizi kirlerden, kirden ve fazla yağdan arındırmaya yardımcı olur. Bu formül yüz cildinin derinlemesine temizlenmesini sağlar. Nasıl Kullanılır: 1. Yüz temizliği yaptırmak. 2. Paketi açın ve maskeyi yüzünüze yerleştirin. 3. Kağıt maskeyi 15-20 dakika sonra çıkarınız. 4. Yüzünüzdeki sıvı emilene kadar yüzünüze nazikçe masaj yapın. İpuçları: Cildiniz kuru ve susuz kalmışsa, maskenin ilk kullanımında karıncalanma olabilir, endişelenmeyin, bu normaldir. Kuru ve susuz durum, maskeyi üç gün üst üste kullandıktan sonra düzelecektir. Faydaları: Cildin derinlemesine nemlenmesine yardımcı olur, bu da cildin pürüzsüzlüğünü artırmaya yardımcı olur ve makyaj yaparken pürüzsüz olmasını sağlar. Acı çektiğiniz deriden kurtulursunuz Gözenekleri derinlemesine temizler ve hacmi küçültür Cildi beyazlatır ve rengini birleştirir Cildi parlak bırakır. Önemli Hatırlatma: 1. Kağıt maske tek kullanımlıktır, lütfen tekrar kullanmayın. 2. Sıvı yanlışlıkla göze girdiğinde, lütfen hemen temiz suyla yıkayın. 3. Cilt travması olan kişilerin maskeyi kullanması önerilmez. 4. Hassas cilde sahip kişiler, kullanmadan önce elin veya kulağın arkasında küçük bir alan testi yapmalıdır. 5. İlk kez kullanıcı için tavsiye: Lütfen bu maskeyi haftada 2-3 kez kullanın. Bir hafta sonra maskeyi günde bir kez kullanın. Veya her gün sabah ve gece kullanın. 6. Saklama Önerileri: Maskeyi serin ve kuru bir yerde saklayın ve doğrudan güneş ışığından kaçının. Dikkat Edilmesi Gerekenler: Ürünü doğrudan güneş ışığından uzak, serin ve kuru bir yerde saklayın. Hassas ciltler için lütfen önce kolunuzun içini test edin ve rahatsızlık yoksa kullanın. Herhangi bir alerjik reaksiyon durumunda derhal kullanmayı bırakın ve bir dermatologdan yardım isteyin. Ürün yanlışlıkla gözünüze sıçrarsa, hemen gözlerinizi yıkayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Yatıştırıcı
  • Form Jel
  • Tip Kağıt
  • Set İçerik Adeti Çoklu
Geri Bildirim Ver