Serenad Her Şeyi Düşünme

169 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
215,72 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
215,52 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Serenad Her Şeyi Düşünme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Serenad Satıcı Ünvanı: SERENAD YAYINEVİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0762052490100001 Vergi Kimlik Numarası: 7620524901
    Bu ürün Serenad tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her Şeyi Düşünme Anne Bogel / Serenad Basım Yılı: 2022
  • Sayfa Sayısı: 216
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786057388957
  • Yazar: Anne Bogel
  • Çevirmen: Meriç Mekik
  • Daha Kolay Karar Verin Kararlarınızdan Şüphe Duymayı Bırakın ve Hayatınıza Daha Fazla Neşe Katın Verimsiz hatta yıkıcı bir düşünce döngüsüne yakalanmanın nasıl bir his olduğunu hepimiz biliriz. İhtimaller döngüsünde sıkışıp kalmak kararsızlıkla boğuşmak yanlış anlama korkusuyla felç olmak... Üstelik bu kısır düşünce döngüsünden çıkmak genellikle bizim için bir seçenek gibi de durmaz. Her şeyi düşünmek dediğimizde sadece taşınmak ya da bir ilişkiyi sonlandırmak gibi hayati kararlardan söz etmeyiz zihinsel enerjimizi bizden çalan ve bunu hak etmeyen önemsiz ayrıntıları kastederiz. Aşırı düşünmeyle gelen şüphe endişe suçluluk abartılı mükemmeliyetçilik erteleme ve daha pek çok olumsuz duygu ve davranış tıpkı bulutların güneşi engellemesi gibi sizi karanlığa boğar. Yazar Anne Bogel dünya çapında Her Şeyi Düşünme kitabında aşırı düşünmenin ayağımıza gizlice taktığı çelmeleri nasıl etkisiz hale getirebileceğimizi anlatıyor. Oyalayan düşüncelerden kurtulmanın idareyi ele almanın rahat seçimler yapmanın ve güneşin tekrar içeri girmesini sağlayabilmenin pratik ve zengin stratejilerini sunuyor. Küçük sorunlarla başa çıkmayı kolaylaştıran ve kalıcı fark yaratan bir eylem planı sunan bu kitap sizi özgür kılacak. "İyi ya da kötü diye bir şey yoktur düşünmek onu öyle yapar." William Shakespeare

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Serenad Her Şeyi Düşünme Anne Bogel

Kaliteli kişisel gelişim kitapları okumak olaylara farklı açılardan bakmayı sağlar ve zihinsel gelişime katkıda bulunur. Kişinin içsel yolculuk yapmasına ve hayatında olumlu değişimler gerçekleşmesine imkan verir. Bu nedenle okunmak istenen kaynakların araştırılıp özenle seçilmesi gerekir. Serenad Her Şeyi Düşünme Anne Bogel kitabını okuduğunuzda hayatınızda büyük değişimler ve farkındalıklar yaşadığınızı görebilirsiniz. Ürün 216 sayfaya sahip olduğundan dolayı kısa sürede okumanız mümkündür. Yalın, sade ve anlaşılır diliyle düşünce dünyanızın zenginleşmesine yardımcı olan Serenad Yayınlarının kitabı ile ilerleme kaydedebilirsiniz. Kolay karar vermenizi ve aldığınız kararlardan emin adımlarla yürümenizi sağlayan bir kitaptır. Düşünme becerilerinin gelişmesine katkıda bulunan ve oyalayıcı düşüncelerden kurtulmanıza yardımcı olan bu kitap ile sorunlarla başa çıkmayı öğrenerek iradenizi güçlendirme konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz.

  • 13,5x21,5 cm boyut
  • Kaliteli kağıda baskı
  • Karton kapak

Farkındalık Kazandıran Her Şeyi Düşünme Anne Bogel Kitabı

Farkındalık Kazandıran Her Şeyi Düşünme Anne Bogel Kitabı

Her Şeyi Düşünme kitap ile kararlarınızdan şüphe duymadan daima ilerleme imkanı yakalayabilir ve mutluluğun kapılarının açıldığını görebilirsiniz. Ürün, yıkıcı düşüncelerden kurtulmak ve başarıya hazırlanmanız konusunda sizlere yol gösterir. Gereksiz detaylara takılmanın yaşamı yorucu bir hale getirdiğini ve verimli çalışmayı engellediği için hedefe ulaşmayı geciktirdiğini ifade eden kitap yolunuza ışık tutar. Olumsuz duygu ve düşüncelerden arındırarak hedefe odaklanmanızı sağlar. Sade ve anlaşılır bir dil yapısına sahip kitap önemli bilgiler barındırdığından kendinizi iyi bir konuma getirmeniz için yardımcı olur. Zihin açıcı olması ve yaşama dair pozitif bilgiler vermesi gelişiminize katkıda bulunur. Az sayfada çok fazla bilgi veren ve bunu özümseyip uygulamanızı sağlayan kitabı ihtiyaç duydukça okuyabilirsiniz. Ürün hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Serenad Her Şeyi Düşünme Anne Bogel kullananlar paylaşımları sayesinde size bu konuda gerekli bilgiler sunar.

Etkileyici İçeriğiyle Her Şeyi Düşünme Anne Bogel Kitabı

Etkileyici İçeriğiyle Her Şeyi Düşünme Anne Bogel Kitabı

Kişisel gelişim kitapları stres ve kaygı düzeyini yönetmeyi öğrenmeniz konusunda destek sağlar. Bu ürün çeşitli eylemlere başlamanız ve kendinizi düşünce olarak her gün yeniden yapılandırmanız konusunda bilgiler verir. Öğrendiğiniz bilgilerle hayata olumlu tarafından bakmayı sağlar ve kolay anlaşılır olmanıza olanak tanır. Kendinize olan güveninizi artırarak benlik duygusunun artmasına neden olur. Serenad yayınları faydalı bilgileriyle okuyucunun kendi yaşantısına yön vermesini amaçlar ve ilerlemesi konusunda destekçi olur. Güzel bakış açıları kazandıran ürün kolay karar vermenizi ve kararlarınızın arkasında durmanızı sağlar. Kitabın çevirisindeki dilin mükemmel kullanılışı anlatmak istenilenin olduğu gibi aktarıldığını gösterir. Akıcı diliyle kendinizi geliştirmenize olanak tanıyan Serenad Her Şeyi Düşünme Anne Bogel satın alarak zihinsel anlamda gelişim sağlayabilirsiniz. Ürünün konu başlıklarını inceleyerek eğer ilginizi çektiğini düşünüyorsanız satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Her Şeyi Düşünme Anne Bogel Kitabı

Avantajlı Fiyatıyla Her Şeyi Düşünme Anne Bogel Kitabı

Kendinizi geliştirmek ve bilgilerinizi artırmak için çeşitli kitaplar okumak büyük fayda sağlar. Düşünce ve yaşam biçimine etki etmesi tercih edilmesinde büyük bir önem arz eder. Bu durumların yanında bir ürünü tercih etmek için bütçeyi aşmayacak miktarda olmasına dikkat edilir. Serenad Her Şeyi Düşünme Anne Bogel fiyatı bakımından değerlendirildiğinde her bütçeye uyum sağlayacak nitelikte bir üründür. Kitabı okuduğunuzda edindiğiniz bilgilerin sizleri aydınlattığını fark etmeniz ürünün verilen fiyatı hak ettiğini gösterir. Beklentilerinizi karşılayacak bir kitaptır ve ufkunuzun genişlemesini sağlar. Yaşamda ihtiyaç duyulan ve henüz farkına varılmayan durumların anlaşılır bir şekilde karşınıza çıkmasını sağlayan Serenad Her Şeyi Düşünme Anne Bogel yorumları olumlu paylaşımlarıyla sizlere kitap hakkında objektif bilgiler verir. Akıcı diliyle kütüphanenizde bulunması gereken Serenad Yayınlarının bu kitabına Trendyol üzerinden kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.