Sephora Vitamin C+E Super Glow Serum 15ml-Gua Sha yüz masaj aleti Mini Yüz Bakım Seti

1.129 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Sephora Vitamin C+E Super Glow Serum 15ml-Gua Sha yüz masaj aleti Mini Yüz Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NRCBEAUTY KOZMETİK Satıcı Ünvanı: SUNA ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1276459028400001 Vergi Kimlik Numarası: 6800042754
    Bu ürün NRCBEAUTY KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gua Sha masaj aleti ile birlikte kullanılabilecek mini formattaki Vitamin C+E Super Glow Serum’u (yeniden) keşfedin! Bu set, kendinize veya özel birine hediye vermek ve tatilde her yere yanınızda götürmek için mükemmel bir hediye. Set şunları içerir: - Vitamin C+E Super Glow Serum 15ml - Gua Sha yüz masaj aleti Yüz parlaklığını artıran mini ikili. Cildiniz anında daha nemli ve parlak olur. Daha sıkı olduğu için daha pürüzsüz ve esnek görünür. Vitamin C+E Super Glow Serum'umuzu 28 gün uyguladıktan sonra cilt daha parlak hale gelir ve ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümü azalır. Bu serum, hızla emilen, yağsız bir dokuya sahip olduğundan makyajınız için de harika bir temel oluşturur. Yüzü şekillendirmek ve cildi tonlamak için Gua Sha masaj aleti ile birlikte kullanılır. İçerisinde süper malzemeler bulunan, mutlaka sahip olmanız gereken bir hediye seti! Güzel ve ışıltılı bir cilt için SEPHORA COLLECTION Mini Skincare Set: Cildi parlak hale getirmesi ve çevresel zararlardan korumasıyla bilinen, doğal kökenli C ve E vitaminlerinden oluşan bir kokteyl. Deniz yosunundan elde edilen, ciltte sıkılaştırıcı etki sağlayan doğal peptitler. Ürün artıları: - %7 C vitamini içeren Vitamin C+E Super Glow Serum. - %98'den fazla doğal kökenli içerik.KULLANIMI Bu hediye seti ile cildinizin parlaklığını artırmanın en iyi yolu nedir? - Vitamin C+E Super Glow Serum. Her gün sabah ve akşam temiz, kuru yüz ve boyun bölgesine uygulayın. - Gua Sha yüz masaj aleti. Vitamin C+E Super Glow Serum’u temiz, kuru cilde uygulayın ve nazikçe masaj yapın. Günde 5 ila 10 dakika kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim 13 L
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
Geri Bildirim Ver