Sephora Size Up - Maskara 14 ml

1.600 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Sephora Size Up - Maskara 14 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Always Luxury Garage Satıcı Ünvanı: BURAK KIZILDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600744613
    Bu ürün Always Luxury Garage tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ilk sürüşte bile büyük kirpikler için uzatma ve kıvırma etkisi ile birlikte anında ekstra büyük hacim sunan bir sephora collectıon maskarası. Kirpiklerinize hacim verirken bir sonraki boyuta geçin! Size up, göz açıp kapayıncaya kadar hacimli kirpikler elde etmenizi sağlar: Birkaç geçişte% + 180 hacim. Ultra modüler dokusu sayesinde ekstra hacim efekti elde etmek için katmanları üst üste sürün ve kirpiklerinizi anında l boyutundan xxl boyutuna değiştirin. Artıları: Hacim veren mikro incilerle zenginleştirilmiş uzun ömürlü formülü, anında hacim efekti için bir kum saati fırçasıyla birleşir. Merkezde, kısa lifler kirpikleri yoğun, ultra siyah bir hacim etkisi için yoğunluk verir. Uçlarda, uzun lifler uzun, kıvrılmış görünüm için formülü kirpikler boyunca yayar. Size up, 14ml kapasiteli ambalajında bile çok büyük! Xxl kirpikler elde etmek için rimel nasıl daha iyi uygulanır Kirpiklerinizin daha hacimli görünmesi için geliştirilmiş bir formül ve fırça kullanılabilir, ancak şu teknik de uygulanmalıdır: 1. Maskara fırçasını kirpiklerin dibine yerleştirin ve hafif bir zikzak hareketiyle yukarı doğru uygulayın. 2. Ürün kirpiklerin her yerine uygulanana kadar kirpik çizgisi boyunca tekrarlayın. Çok hacimli kirpikler için doğru teknik Ultra modüler dokusu sayesinde, çok hacimli ve uzun kirpikler elde etmek için sephora collectıon'ın size up maskarasını birkaç katman uygulayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Etki Uzatma
  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Fırça Tipi Kıl
Geri Bildirim Ver