Sephora Scented Body Mist/vücut Ve Saç Için Kokulu Sprey 100 Ml (monoi) - Benim Ol

485 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sephora Scented Body Mist/vücut Ve Saç Için Kokulu Sprey 100 Ml (monoi) - Benim Ol

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NRCBEAUTY KOZMETİK Satıcı Ünvanı: SUNA ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1276459028400001 Vergi Kimlik Numarası: 6800042754
    Bu ürün NRCBEAUTY KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sephora Scented Body Mist/Vücut ve Saç İçin Kokulu Sprey 100 ml (Monoi) - Benim Ol Saç ve vücut için hafif, canlandırıcı bir sis. Duştan sonra tüm yüze sprey olarak veya istediğiniz zaman ferahlatıcı bir sis olarak kullanın. Ne işe yarar? Cildinize taze, hafif kokulu bir su uygulayın. SEPHORA COLLECTION kokulu saç ve vücut spreyimiz vücudunuzu rahatlatıcı bir örtüyle sarar ve 5 karşı konulmaz yatıştırıcı kokuyla sunulur. Tolerans dermatolojik olarak test edilmiştir. Vücut spreyi nedir? Body mist, tüm vücuda uygulanmak üzere tasarlanmış hafif kokulu bir sudur. Kokular - Hindistan cevizi kokusu: Tatlı bir kaçışa davet, hindistan cevizinin kokusu saf bir mutluluktur. - Argan kokusu: Bedeni ve zihni şımartan yatıştırıcı argan notalarının sıcaklığını hissedin. - Pamuk çiçeği kokusu: Pamuk çiçeği notaları sizi ipeksi bir yumuşaklıkla sarar. - Kiraz çiçeği kokusu: Baharın ilk çiçeğinin etrafında hayal kurmanıza neden olan yumuşak ve saf bir koku. - Monoi kokusu: Monoï ve sıcak kum… en unutulmaz yazlar hızla geri gelir. SEPHORA COLLECTION banyo serisiyle banyo zamanını şımartıcı bir seansa dönüştürün Kokulu vücut spreylerimize sırılsıklam aşık olun ve kişisel bakım rutininizi köpük banyosu, nemlendirici vücut losyonu ve banyo bombasıyla tamamlayın! Duştan sonra veya istediğiniz zaman ferahlatıcı bir sis olarak çıplak cilde püskürtün! Saçlarının harika kokması için kullanabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver