Sephora Midnight Brown 04 Tint & Volume Brow Gel- Renkli Hacim Veren Kaş Jeli 5 ml

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.783,98 TL

Ürün Bilgileri

Sephora Midnight Brown 04 Tint & Volume Brow Gel- Renkli Hacim Veren Kaş Jeli 5 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NRCBEAUTY KOZMETİK Satıcı Ünvanı: SUNA ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1276459028400001 Vergi Kimlik Numarası: 6800042754
    Bu ürün NRCBEAUTY KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doku ve hacmi su geçirmez bir formülde birleştiren renkli kaş jeli. - Bitiş: Doğal. Renkli kaş jeli: Bir anda daha dolgun kaşlar için SEPHORA COLLECTION Tint & Volume Kaş Jeli anında hacim kazandırır. Bu bir sır? Formülü, daha kalın, daha yoğun bir görünüm için kaşlara ve cilde yapışan mikro lifler içerir. Tek bir hareketle, bu renkli, hacim verici kaş jeli, kaşları eşit bir renkte kaplar. Kaşlar birkaç kolay adımda yeniden yapılandırılır ve dolgunlaştırılır. Ek avantaj: aplikatör, seyrek alanları hedeflemek ve doldurmak için mükemmeldir. Doğal bir görünüm veya daha yoğun bir sonuç için, yapılı formüle sahip bu renkli, hacim veren kaş jeli ile her şey mümkün Tatlı bir makyaj görünümünden daha cüretkar bir görünüme zahmetsizce geçmek ister misiniz? Hassas uçla birleştirilen hafif doku, doğal görünümlü makyajdan daha cesur bir sonuca geçmek için her vuruşta pigmentasyon oluşturur. Uzun süre kalıcı formülü kaşları yerinde tutar ve kaşları yapışkan bir etki bırakmadan esnek ve yumuşak bırakır. Suya ve tere dayanıklı, renkli kaş jelinin rengini 12 saat korur 12 renkte geniş bir yelpaze Her türlü görünüm için sarışın, açık kahverengi, karamel, siyah ve kahverengi ile bu seride herkes için mükemmel bir renk var. Tint & Volume Kaş Jeli, gün boyu doğal bir etkiyi garanti eder. Sürülebilir renkler, yumuşak ve doğal bir görünümden daha yoğun bir sonuca geçmenizi sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Fırça Tipi Kıl
  • Etki Hacim Verici
Geri Bildirim Ver