Sephora Love the Lift - Maskara Mini 5 Ml

579,99 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Sephora Love the Lift - Maskara Mini 5 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eymera Satıcı Ünvanı: RAMAZAN BOYACIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1810245170
    Bu ürün Eymera tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12 saatlik kaldırma ve hacim için kirpiklerin kökünden en ince uçlarına kadar sabitleyen, yer çekimine meydan okuyan bir kıvrım sunan SEPHORA COLLECTION maskara (1). - Sonuç: Kıvırma, Kaldırma, Hacim SEPHORA COLLECTION kaldırıcı ve hacim veren maskara ile düz kirpiklere veda edin. Bu maskara kirpikleri başka bir boyuta taşıyor! Zenginleştirilmiş formülü, ilk fırça darbesinden itibaren kirpiklerin hacmini bir üst düzeye çıkarır ve kirpiklerin kıvrımını 12 saat boyunca sabitler (1). Modüler ve esnektir, her bir kirpiği kaplar ve istenilen yoğunluğa ulaşana kadar, kirpiklerinizi ağırlaştırmadan veya düşürmeden size özel bir hacim üzerinde çalışmanıza olanak tanır. Sadece birkaç fırça darbesiyle kirpikleri kaldıran ve kıvıran çift uçlu fırça asimetrik silikon fırçayla donatılan bu maskara benzeri görülmemiş sonuçlar vaat ediyor. Kavisli tarafta, kısa pimleri her kirpiği köke mümkün olduğunca yakın yakalar ve daha önce hiç görülmemiş bir sonuç için anında bir kıvrım oluşturur: +%28'lik bir kıvrılma etkisi (2). Öte yandan, uzun kirpikleri 12 saatlik nihai kaldırma için yeni yüksekliklere uzatır (1). Nereye giderseniz gidin yer çekimine meydan okuyan bir maskara. Seyahat boyutu sayesinde bu maskara kalem kutusuna veya çantaya kolayca sığar Hareket halindeyken idealdir, gün içinde makyajınızı tazelemenize ve çok fazla yer kaplamadan görünümünüzü iyileştirmenize olanak tanır. (1) Uygulamadan 12 saat sonra 20 gönüllü üzerinde gerçekleştirilen bilimsel test. (2) 9 fırça geçişinden sonra 21 gönüllü üzerinde yapılan bilimsel ölçüm. Vegan : Doğal olarak elde edilen malzemelerle üretilen ürünler.

Ürün Özellikleri

  • Boy Mini Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Etki Hacim Verici
Geri Bildirim Ver