Sephora Glossed Lip Gloss 130. Independent - Glitter Finish (5ML)

649,90 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Sephora Glossed Lip Gloss 130. Independent - Glitter Finish (5ML)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Madam Cosmetic Satıcı Ünvanı: ÇAĞATAY DÖNMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3121063863
    Bu ürün Madam Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parlaklık ile patlayan tatlı bir dudak görünümü için eşsiz ve uzun ömürlü SEPHORA COLLECTION GLOSSED dudak parlatıcısını keşfedin! Uzun ömürlü parlaklık, başka bir yerde bulamayacağınız renk skalası ve parlak ışıltılarla süslenmiş şaşırtıcı nemlendirme etkisi. Dudaklarınız bu ürünü çok sevecek! 18 farklı renk seçeneğiyle ister şeffaf, ister sedefli isterseniz de parlak dudaklara sahip olun. Glossed Lip Gloss, 4 karşı konulmaz etki ille dudak parlatıcısını yeniden tanımlar: Saf: Dudakları aydınlatmak ve dolgun bir görünüme kavuşturmak için nude bir ton veya daha pigmentli renkler. Sedefli: Yanardöner yansımalara sahip zarif dudaklar için sedefli bir renk. Parıltı: Farklı görünümler oluşturmak için sedefle zenginleştirilmiş göz kamaştırıcı tonlar. Çift Renkli: Değişen yansımalarla sedefte yoğunlaştırılmış açık renkli bir arka plan.. Ve daha da fazla konfor için formül, nemlendirme özellikleriyle bilinen karpuz tohumu yağı ile zenginleştirilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Görünüm Işıltılı
Geri Bildirim Ver