Sephora Full Loading Hacim+ Uzunluk+ Lifting Etkili Maskara 04 Tam Erik - Yoğun Erik (12 Ml)

899 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sephora Full Loading Hacim+ Uzunluk+ Lifting Etkili Maskara 04 Tam Erik - Yoğun Erik (12 Ml)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LUXURY MARKT Satıcı Ünvanı: GÜRKAN CENGİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2050559198
    Bu ürün LUXURY MARKT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sephora Full Loading Hacim+ Uzunluk+ Lifting Etkili Maskara 04 Tam Erik - Yoğun Erik (12 Ml) 360 ° tamamen kaplanmış kirpikler için hacim + uzunluk + kıvrımlı maskara. Hacim + uzunluk + kıvrımlı maskara Sephora Koleksiyonunun Tam Yükleyen Maskarası, kirpikleri yepyeni bir seviyeye taşır. Mini bir fiyata maksi sonuçlar - bu üçlü hareket hacmi + uzunluk + kıvrımlı maskara, kökten uca daha uzun, daha kalın, daha kıvrımlı kirpikler sunarak her birini yeni bir boyuta taşıyor - bir çeşit artırılmış gerçeklik. Bu 360 ° sonucun arkasında, maskaranın her bir kirpik boyunca tüm uzunluğu boyunca esnetmesini sağlayan "eklenti" cilalarla zenginleştirilmiş, oluşturulabilir bir formül vardır. Kremsi dokusu, daha yoğun bir görünüm için katman üzerine katman uygulayabileceğiniz anlamına gelir - herhangi bir topaklanma riski olmadan. Bu hacim, uzunluk ve kıvrımlı maskara, yükleme süresi olmadan anında sonuç verir. Tam Yükleme size% 73 daha fazla kıvrılma ve% 108 daha fazla hacim sağladığı için kanıtlanmış sonuçlar sunan düşük fiyatlı bir maskara. Daha uzun, daha kalın, daha kıvrımlı kirpikler için 850'den fazla lif içeren bir fırça Tam Yüklemeli Maskara'nın fırçası, daha dolgun, topaksız bir etki sağlamak için kirpiklerinizi ayıran 850'den fazla kirpik germe lifinden oluşur. Herkesin görmesi için mükemmel sonuçlar: inanılmaz derecede uzun, kalın kaplamalı kirpikler. Hacim, uzunluk ve kıvrımlı maskara 4 renkte mevcuttur Sephora Collection'dan Tam Yüklenen Maskara dört farklı renkte gelir, böylece çok boyutlu görünümler oluşturabilirsiniz: siyah, mavi, kahverengi ve erik.

Ürün Özellikleri

  • Etki Hacim Verici
Geri Bildirim Ver