Sephora COLLECTION The Future is Yours - Oje Seti

1.199,90 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Sephora COLLECTION The Future is Yours - Oje Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gallatta Brands Satıcı Ünvanı: TURNET GIDA TURİZM VE İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381001250200013 Vergi Kimlik Numarası: 3810012502
    Bu ürün Gallatta Brands tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendinize veya özel birine hediye etmek için 6 adet oje içeren bir hediye kutusu! Bu setin içindekiler: - Color Hit Nail Polish: L02 Under the Covers 5 ml - Color Hit Nail Polish: L04 Strawberry macaron 5 ml - Color Hit Nail Polish: L43 It Girl 5 ml - Color Hit Nail Polish: L74 Engagement ring 5 ml - Color Hit Nail Polish: L149 Private Boudoir 5 ml - Color Hit Nail Polish: Gel effect top coat 5 ml Çarpıcı bir görünüm için 6’lı oje seti. Tatil görünümünüze mükemmel bir son dokunuş katabilmek için bu 6'lı Color Hit Nail Polish Set paketini edinin. Zamansız tonlarda x5 oje + x1 şeffaf cila içerir. Beyaz, pembe, kırmızı, bordo veya gümüş parıltılı: Bu hediyelik oje seti her görünümle gider! Ruh halinize uygun bir manikür için mükemmel çözüm. Color Hit'in tüm parlaklığı, hediyeye hazır, sınırlı sayıda üretilen bu oje setinde. Color Hit, rengi ve parlaklığı uzun ömürlü bir formülde birleştiren SEPHORA COLLECTION ojesidir. Pratik formatı, uygulamayı hızlı hale getirir ve tırnakların üzerinde kolayca kayar ve birkaç dakika içinde kurur. Canlı renklere sahip parlak kaplaması 5 güne kadar dayanır. Artıları: - Tatil günleri için 6 ojeden oluşan bir set. - x5 zamansız, kullanımı kolay ton + x1 şeffaf cila. - Bu kit sorumlu bir yaklaşım kullanılarak geliştirildi: Karton ambalajı, sürdürülebilir bir şekilde yönetilen ormanlardan üretildi.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Görünüm Mat
Geri Bildirim Ver